Litecoin (LTC) Delist Haberleri Sonrası Binance’den Açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, gizli işlemler sunan MimbleWimble Extension Blocks (MWEB) işlevini kullanan Litecoin (LTC) para yatırma ve çekme işlemlerini desteklemeyecek.

Binance, 13 Haziran Pazartesi  günü yaptığı açıklamada Litecoin’in son gizlilik odaklı MimbleWimble geliştirmesi kapsamında kullanıcılara gizli işlemler sunan MWEB işlevini kullanan LTC işlemlerini desteklemeyeceğini duyurdu.

MWEB işlevini kullanan işlemlerde gönderenin adresinin doğrulanamadığını bu yüzden işlemlerin doğrudan para kaybına neden olacağını belirten Binance açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Gönderenin adresini doğrulayamadığımız için MWEB işlevi aracılığıyla Binance’e yapılan herhangi bir LTC yatırma işlemleri onaylanmayacak veya iade edilmeyecek ve bu da doğrudan para kaybına neden olacaktır. Paranızın güvenliğini sağlamak için lütfen MWEB işlevi aracılığıyla LTC yatırmayın.

Litecoin’in, son gizlilik odaklı MimbleWimble geliştirmesini yayınlamasının ardından Güney Kore’nin önde gelen borsaları Upbit ve Bithamp, kullanıcılara geliştirmeyle ilgili riskler hakkında bir uyarıda bulunmuştu.

Upbit, uyarıyı yayınladıktan sonra 2 haftalık bir inceleme sürecinin sonunda Litecoin’i 30/06/2022 tarihinde TSİ 5.00′de platformdan delist edeceğini duyurdu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Litecoin (LTC) Delist Haberleri Sonrası Binance’den Açıklama
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!