Bitcoin ve Altcoinler Çift Rakamlarla Düştükçe Kripto Piyasaları 1T Doların Altına Düştü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasa değeri, gıpta ile bakılan 1 trilyon doların altında 18 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Bitcoin, 25.000 doların altında 18 ayın en düşük seviyesine düştüğü için kripto para birimi alanındaki olumsuz fiyat hareketleri henüz sona ermedi. Altcoinler de bir serbest düşüş durumunda ve birçoğu daha fazla çift haneli fiyat kayıpları gösteriyor. Bu, bugün 1 trilyon doların altına düşen toplam kripto piyasa değerinde büyük bir düşüşe neden oldu.

Bitcoin 18 Ayın En Düşük Seviyesine Düştü

Cuma günü yayınlanan ABD enflasyon haberleri (yıllık %8,6 ile rekor kıran artış), başlangıçta saatler içinde 30.000 dolardan 29.000 dolara düşen bitcoin için bir gerileme başlattı.

Bununla birlikte, sonraki birkaç gün içinde ortaya çıkan (ve ortaya çıkmaya devam eden) önemli ölçüde daha şiddetlidir. Bitcoin’in serbest düşüşü, varlığın Cumartesi günü 27.000 dolara ve Pazar günü 26.000 dolara düşmesiyle yoğunlaştı ve iki gün boyunca 500 milyon doların üzerinde tasfiyeye neden oldu.

En son fiyat düşüşü saatler önce BTC 25.000 doların altına düştüğünde ve gün içi en düşük 24.500 dolara düştüğünde geldi. Bu, kripto para biriminin Aralık 2020’den bu yana gördüğü en düşük fiyat pozisyonu.

Günde %10’dan fazla düşüş olması, piyasa değerinin 500 milyar doların altına düştüğü anlamına geliyor. Şu anki tek olumlu haber, BTC’nin altcoinler üzerindeki hakimiyetinin, daha da fazla acı çektikleri için %47’nin üzerinde kalması.

Bitcoin ve Altcoinler Çift Rakamlarla Düştükçe Kripto Piyasaları 1T Doların Altına Düştü! 3

Altcoinler Kan Kaybediyor

Tipik olarak BTC güneye yöneldiğinde olduğu gibi, alternatif madeni paralar da öyle. Çoğu hafta sonu boyunca kırmızıda iyi durumdaydı, ancak günlük ölçekte düşmeye devam ettiler.

ETH yeni düşüşler görmeye devam ediyor. Bir hafta önce 2.000 doların üzerindeydi ancak o zamandan beri 700 doların üzerinde kayıp yaşadı ve şu anda 2018 ATH’sinin çok altında işlem görüyor. Günlük %15’lik bir düşüş, ikinci en büyük kriptoyu 1.300 doların altına itti.

BNB bir günde %11 düştü ve 230$’da otururken, XRP (-10%) 0,3 doların biraz üzerinde. Cardano, Solana, Polkadot, Dogecoin, TRON ve Shiba Inu da çift haneli düşüşler yaşadı.

NEXO (%-27), Fantom (%-23), Curve DAO Token (%-21), Kava (%-18), STEPN (%-18), Waves (%-17), THORChain (%-17) ve diğerleri.

Sonuç olarak, tüm kripto para varlıklarının kümülatif piyasa değeri, bir yıldan fazla bir süredir ilk kez 1 trilyon doların altına düştü. Metrik, son birkaç gün içinde 300 milyar doların gittiğini gördü.

bitcoin Bitcoin ve Altcoinler Çift Rakamlarla Düştükçe Kripto Piyasaları 1T Doların Altına Düştü! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
36

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ve Altcoinler Çift Rakamlarla Düştükçe Kripto Piyasaları 1T Doların Altına Düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!