Bitcoin, Peter Brandt'e göre 2024'e kadar rekor kırmayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatının 24 bin doların altına çakılmasıyla birlikte, en büyük kripto para için kısa vadede pek bir olumlu işaret kalmadı. Piyasa yorumcuları, şimdi ise işlerin orta ve uzun vadede nasıl olabileceğini kestirmeye çalışıyor.

Bitcoin (BTC) fiyatının 24 bin doların altına çakılmasıyla birlikte, en büyük kripto para için kısa vadede pek bir olumlu işaret kalmadı. Piyasa yorumcuları, şimdi ise işlerin orta ve uzun vadede nasıl olabileceğini kestirmeye çalışıyor.

Bu yorumculardan biri olan deneyimli emtia yatırımcısı Peter Brandt, Bitcoin henüz 27 bin dolardayken paylaştığı gönderisinde BTC’nin 31 Mayıs’taki tepe seviyesi olan 32.200 doların üzerinde kapanış yapamaması halinde, en büyük kripto paranın 12 bin dolar bandına kadar gerileyebileceğini gösteren bir grafik paylaştı.

 

Unless Bitcoin $BTC can close above the May 31 high this chart could become a textbook example of the famed “Drano” chart pattern pic.twitter.com/X57mDNO5Qu

— Peter Brandt (@PeterLBrandt) June 12, 2022

Brandt, bir diğer gönderisinde ise işlerin bu noktaya kadar geleceğine inanmadığını açıkladı:

“Bana göre o kadar düşüş göstersek bile, 19-20 bin dolar bandındaki destek epey sağlam olacak.”

Deneyimli yatırımcı, Bitcoin için uzun vadeli görüşlerini de paylaştı. “Bitcoin bana göre 2024 başına kadar yeni bir rekor kırmayacak,” diyen Brandt, şöyle devam etti:

“Fakat o zamanki de devasa bir yükseliş trendi olacak.”

Bitcoin, 13 Haziran haftasına makro destek seviyelerinin altına gerileyerek ve 22.800 dolara iğne atarak başladı. Kripto paranın çoğu madenciler için kârlılık sınırı olan 24 bin doların altına düşmesi, faaliyette olan birçok cihazı kapanma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin, Peter Brandt'e göre 2024'e kadar rekor kırmayacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!