Son Düşüşün Ardından SAND’ın Kısa Vadeli Fiyatından Neler Beklenebilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Satıcıların Bitcoin pazarında başka bir tasfiye rallisi başlatmasıyla birlikte, daha geniş pazardaki dalgalanma etkileri oldukça belirgindi. 1,2 doların altına düşen düşüş, SAND’ın yazı yazılırken aylık en düşük seviyesine ulaşmasının yolunu açtı.

Bu büyük katliamdan sonra, alıcılar nispeten daha sıkı bir aşamayı kışkırtarak artan satışları durdurmayı hedefleyecekler.

0,9625 dolarlık desteğin altına herhangi bir düşüş, alt seviyeyi önümüzdeki seanslarda uzun bir aşağı yönlü konumlandıracaktır.

SAND 4 Saatlik Grafik

Son Düşüşün Ardından SAND’ın Kısa Vadeli Fiyatından Neler Beklenebilir? 3

SAND satıcıları, beş haftalık trend çizgisi direncinden (beyaz) geri döndükten sonra yeni bir ivme buldu. Güneye doğru giderken %38,2 ve %23,6 Fibonacci seviyesi satın alma çabalarını düşüş kontrolü altında tuttu.

Yaklaşık 16 gün boyunca, ayılar 1,2 dolarlık temel çizgiyi korurken düşüşleri kışkırttı. Böylece 4 saatlik zaman diliminde alçalan üçgen benzeri bir yapı oluşuyor. Bu kurulumdan iki günlük %24’ün üzerinde bir düşüş, madeni parayı 12 Haziran’da Aylık en düşük seviyesine çekti.

Doğal olarak, 20 EMA (kırmızı) tekrar güneye bakan bir dönüş yaptı. Satış hacimleri önemli bir artışa işaret ederken, alıcıların trendi kendi lehlerine yönlendirmek için hala uzun bir yolu vardı.   

Son zamanlardaki düşüş eğilimi gösteren mum çubukları SAND’ı 0,96 ABD dolarının altına çekerse, satıcılar uzun vadeli desteğini 0,86 ABD doları seviyesinde test etmeyi hedefleyecektir. Bununla birlikte, yukarı yönlü bir canlanma çabası, artık alt’ı 0.98-1.062 $ aralığında oldukça sıkı bir aşamaya götürebilir.

Gerekçe

sandSon Düşüşün Ardından SAND’ın Kısa Vadeli Fiyatından Neler Beklenebilir? 4

RSI, basın zamanında 20 haftanın en düşük seviyesine dokundu ve aşırı satım bölgesinin derinliklerindeydi. Önümüzdeki haftalarda muhtemel bir canlanma, SAND’ı nihai bir geri dönüş için konumlandırabilir.

Ayrıca, CMF’nin uzun vadeli desteğine yaklaşmasıyla satış baskısı biraz hafifleyebilir. Ancak, Aroon yukarı (sarı) %30’un üzerinde bir kapanış bulmazsa, alt mevcut durgun davranışını önümüzdeki günlerde devam ettirebilir. 

Çözüm

Kritik fiyat noktalarının ve güneye bakan EMA’ların altındaki düşüş göz önüne alındığında, SAND’ın mevcut eğilimi inkar edilemez bir şekilde satıcıları destekledi. Ancak teknikleriyle ilgili aşırı satış değerleri, bir sıkışma aşamasını tetikleyebilir.

Son olarak, alt, kral madeni para ile 30 günlük %54’lük bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, Bitcoin’in hareketine göz kulak olmak, bu teknik faktörleri tamamlamak için hayati önem taşır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
51

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Son Düşüşün Ardından SAND’ın Kısa Vadeli Fiyatından Neler Beklenebilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!