Polkadot (DOT) Listelerde Boğa Tuzağına Düşerken Bilmeniz Gereken Her Şey Burada…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının geri kalanı 10 Haziran’da işlem saatlerinde yatay seyrederken, Polkadot (DOT) fiyatında bir miktar artış gördü. DOT tokeni, işlem saatlerinde %5’lik bir gün içi yüksek kaydetti.

Bununla birlikte, tokenin son 24 saatteki performansına başka bir bakış, tahakkuk eden kazançları ve bazı kayıpları kaydetmeye devam ettiğini ortaya koydu. Basın zamanında, Polkadot jetonu başına fiyat %4 düştü.

Polkadot tokeni başına fiyat yazının yazıldığı sırada 8,83 dolar iken, Polkadot son 24 saatte %4,35 kayıp kaydetti. 8,72 milyar dolar olan piyasa değeri de dün piyasa değerinde kaydedilen 9,10 dolardan %4’lük bir düşüş yaşadı.

Basın zamanında, işlem hacminde %11,23’lük bir büyüme görüldü. Bununla birlikte, fiyattaki düşüşle birlikte, bu artış yalnızca artan düşüş hareketini temsil ediyordu.

Yukarıdakilere ek olarak, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50 nötr bölgenin altında tespit edildi ve baskı sırasında 38’de sabitlendi. Aşırı satım bölgesine yaklaştıkça, DOT tokeni ayıları uzak tutmak için mücadele ediyor gibi görünüyordu. Para Akışı Endeksi yazının yazıldığı sırada benzer bir eğilimdeydi. Aşağı doğru bir eğride 35.69’da bir noktaya işaret etti. 

Polkadot (DOT) Listelerde Boğa Tuzağına Düşerken Bilmeniz Gereken Her Şey Burada… 6

Zincirin Pek de İyi Olmayan Bir Şekli…

%0,6’lık bir pazar hakimiyetinde, LunarCrush’tan gelen veriler düşüş eğiliminde bir büyüme olduğunu ortaya koydu. Son 24 saatte, düşüş hissiyatı %21.83’lük bir artış gördü. Yükseliş hissi ise %9’luk bir büyüme ile geride kaldı.

polkadot Polkadot (DOT) Listelerde Boğa Tuzağına Düşerken Bilmeniz Gereken Her Şey Burada… 7

Son 24 saatte artan düşüş aktivitesi ile tokenin oynaklık oranı da bu pencere döneminde %6’lık bir sıçrama gördü.

polkadot Polkadot (DOT) Listelerde Boğa Tuzağına Düşerken Bilmeniz Gereken Her Şey Burada… 8

Sosyal cephede ise ilginç hareketler görüldü. DOT tokeninin sosyal hacmi son 24 saatte %73’lük bir düşüş kaydederken, aynı pencere döneminde sosyal hakimiyet %25’in üzerinde arttı.

polkadot Polkadot (DOT) Listelerde Boğa Tuzağına Düşerken Bilmeniz Gereken Her Şey Burada… 9

Son 24 saat içinde, ağdaki geliştirme etkinliği de %0,3’lük küçük bir düşüş kaydetti. Basın zamanında, bu metrik 370 olarak sabitlendi.

polkadot Polkadot (DOT) Listelerde Boğa Tuzağına Düşerken Bilmeniz Gereken Her Şey Burada… 10

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
26

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot (DOT) Listelerde Boğa Tuzağına Düşerken Bilmeniz Gereken Her Şey Burada…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!