Binance CEO’su SEC’in BNB Soruşturması Hakkında Konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance CEO’su CZ geçtiğimiz günlerde Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun BNB’ye soruşturma açtığı hakkındaki iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su CZ, SEC’in BNB’ye yönelik soruşturma iddialarını reddeden tutumundan vazgeçti. SEC’in BNB’ye yönelik sorular sorduğunu ancak şirkete herhangi bir mahkeme celbi göndermediğini belirtti.

BNB Binance kripto para borsasının token’ı olarak hizmet vermek amacıyla ortaya çıkmıştır. Borsa üzerinde birçok kripto para için işlem çiftlerinde bulunurken, ayrıca borsanın işlem ücretlerinde ve gerçekleştirilen etkinliklere katılımlarda kullanılmaktadır. BNB ortaya çıktığı 2017 senesinde SEC’in menkul kıymet olup olmadığına yönelik soruşturma başlattığı iddialarının yayılması üzerine tartışmalar başlamıştı.

Binance CEO’su Consensus 2022‘de SEC’in düzenli olarak borsa ile iletişim halinde olduğunu ve kendilerinin yöneltilen sorulara düzenli olarak cevap verdiklerini ifade etti.

Konuşması sırasında SEC’in sorduğu soruların detayları ve soruşturmaya yönelik söylentiler ile ilgili yorum yapmadı.

Kripto para topluluğunda BNB’nin tıpkı XRP gibi bir soruşturma sürecine girmesinin ciddi bir sorun yaratabileceğine yönelik söylentiler dolanmıştı. Ancak bugüne kadar Binance’in tüm dünyada düzenleyici kurumlarla iyi ilişkiler oluşturmak için yoğun çalışmalar yürüttüğü biliniyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’su SEC’in BNB Soruşturması Hakkında Konuştu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!