AAVE Gitgide Daha da Batarken, Kurtarma Hala Bir Seçenek mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AAVE’nin performansına bakıldığında son 24 saatte %13’ün üzerinde düşüş yaşandı. Ayrıca, jeton, maskotunun yatırımcıları korkutma vizyonuna ulaşmış gibi görünebilir. Haziran ayının başlangıcı, kripto para piyasasının Mayıs ayının kanından toparlanmasıyla birlikte bir umut ışığı getirdi. Ancak Haziran ayının üçüncü haftasına girerken piyasanın senaryosu pek de iyi görünmüyor.

AAVE Gerçekten Korkutucu Görünüyor

Düşüş haftalarca süren konsolidasyonun ardından şüphelenmeyen kripto para birimlerini vurduğunda, pazarın %90’ından fazlası fiyat düşüşlerinin kurbanı oldu. Ancak, bazıları için kripto alanında sıradan bir gündü.

AAVE, DeFi varlığı son dört günde %21,28 düşerek ve düşmeye devam ederek 83 dolardan işlem gördüğü için bunlardan biriydi.

AAVE Gitgide Daha da Batarken, Kurtarma Hala Bir Seçenek mi? 5

İlginç bir şekilde, AAVE sahipleri, AAVE’nin 17 milyon $ değerinde AAVE satarak %52’lik bir ralliyi tamamladığı anda karlarını ayırmaya karar verdikleri için düşüşün görünüşte farkındaydılar.

aave AAVE Gitgide Daha da Batarken, Kurtarma Hala Bir Seçenek mi? 6

Ancak bu yatırımcılar, düşüş baskısı artacağı için başka bir düşüş trendine tanık olabilirler.

Sıkıştırma Momentum Göstergesi bugün düşüş moduna geçti ve aktif sıkıştırma 17 günü tamamladı (ref. AAVE Fiyatı eylem resmi) .

Geçmişte, sıkma salımı, aktif sıkmanın ardından 14-20 gün içinde meydana geldi ve sonraki üç gün içinde olursa, AAVE daha da düşecek.

Aynı şeyi öngören yatırımcılar ağda kayboluyor ve düşüş geçene kadar sakinleşmeye karar verdiler. AAVE, cüzdanlarında fazla hareket etmeden oturuyor ve bu da düşük hıza neden oluyor.

AAVE, DeFi protokolünün rakiplerinin önünde olmasını sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapıyor ve aynı nedenle V3’ünü Ropsten Testnet post The Merge of 8 June’a yerleştirdi.

Bununla birlikte, bu taktikler varlık için yeterli çekiş sağlamadığı için yatırımcıların bunu pek umursadığı söylenemez. Bunun temel nedeni, bir yatırım aracı olarak AAVE’nin sahipleri için fazla kar elde etmemiş olmasıdır. Ocak 2021, AAVE yatırımcılarının tamamen kar elde ettiği son zamandı. 

O zamandan beri, kârlar azalmaya başladı ve yayın tarihi itibariyle 13 binden az yatırımcı kâr ediyor. Ağdaki adreslerin %84’ünden fazlası, ayı piyasasında satış yapmalarını daha da zorlaştıran kayıplara maruz kalıyor.

aave AAVE Gitgide Daha da Batarken, Kurtarma Hala Bir Seçenek mi? 7

Bu aynı zamanda, daha geniş bir ölçekte, DeFi tokeninin benimsenmesinin önemli ölçüde azalmasının ve ağ büyümesinin bir yükseliş trendi işaretlemek için mücadele etmesinin nedenidir.

aave AAVE Gitgide Daha da Batarken, Kurtarma Hala Bir Seçenek mi? 8

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
48

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AAVE Gitgide Daha da Batarken, Kurtarma Hala Bir Seçenek mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!