Terra’nın Kurucu Ortağı Dolandırıcılık Suçlamalarını Reddetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir zamanlar kripto para sektörünün en popüler 2 token’ının arkasındaki şirket Terraform Labs, dolandırıcılık ile suçlanmaya devam ediyor. Milyonlarca yatırımcının büyük zararlar gördüğü olayda birçok kurum ve kuruluş Terraform Labs hakkında soruşturma başlatmıştı. Son olarak Terraform Labs kurucu ortağı Daniel Shin dolandırıcılık suçlamalarını reddetti.

Terra’nın Kurucu Ortağı Dolandırıcılık İddialarını Yalanladı

Kripto para dünyasının en büyük çöküşlerinden birisi olarak kabul edilen LUNA ve UST, arkasında milyonlarca yatırımcıyı zor durumda bıraktı. Devamında ağı yeni bir güncelleme ile iki farklı ağa ayıran Terra’nin yeni token’ı LUNA 2.0 ise yatırımcıların zararını neredeyse hiç karşılayamadı.

Bunun üzerinde bu olayların bir dolandırıcılık olduğu iddiası gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Ancak Terraform Labs’in kurucu ortağı Daniel Shin’e göre Blockchain üzerindeki algoritmada herhangi bir kusurun farkında olmadıklarını söyledi.

İlginizi çekebilir: Cosmos Tabanlı DEX Osmosis Ağı, Durduruldu

Terraform Labs’ın kurucu ortağı Daniel Shin, yatırımcıların dolandırıcılık ve mali düzenlemeyi ihlal suçlamalarını da reddetti. Shin, Financial Times‘a verdiği bir demeçte şu ifadelere yer verdi:

“Ödeme ödeme sistemini Blockchain teknolojisiyle yenilemek istediğimiz için aldatma niyeti yoktu”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Terra’nın Kurucu Ortağı Dolandırıcılık Suçlamalarını Reddetti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!