Ethereum 2.0, 350 Milyon Dolarlık Kurumsal Yatırımı Teşvik Edebilir mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haziran, kripto piyasası için iki nedenden dolayı önemlidir. Birincisi, ikinci çeyreğin sonunu işaret ediyor ve ikincisi, Haziran sonu da Birleşmenin gelişini işaret edecek. Merakla beklenen olayın Ethereum (ETH) ve belki de tokene yatırım yapanlar için bir dönüm noktası olması bekleniyor.

Ethereum İçin Yukarı ve Yukarı

Muhtemelen hayır, ancak Hisse Kanıtı’na (PoS) geçişin kesinlikle ETH’nin son kayıplarından kurtulmasına yardımcı olması bekleniyor. ETH’nin 9 Mayıs çöküşü sırasında tanık olduğu şeyin dışında, altcoin kralı o zamandan beri kararlı bir düşüş yaşadı ve neredeyse %7,6 kaybetti. 

Ethereum 2.0, 350 Milyon Dolarlık Kurumsal Yatırımı Teşvik Edebilir mi? 6

Ancak kayıplar sadece fiyat hareketiyle sınırlı değil. Yatırımcıların davranışları da katkıda bulunan bir faktör olmuştur.

Kurumsal akışlara göre, ETH 357 milyon dolar değerinde yıldan bugüne çıkışlar kaydederek en kötü performans gösteren varlık oldu. 3 Haziran’da sona eren hafta için Ethereum, kurumların varlıktan 32 milyon dolarlık para çektiğini bir kez daha kaydetti.

ethereum Ethereum 2.0, 350 Milyon Dolarlık Kurumsal Yatırımı Teşvik Edebilir mi? 7

Bu, genel net akışların Bitcoin tarafından yönetilen 100 milyon doları aşan pozitif olmasına rağmen. Bu tutarlı çıkışların arkasındaki nedenin bir kısmı, yukarıda bahsedilen Birleştirme ile ilgili Ethereum’un yaşadığı gecikmelerdir.

Bununla birlikte, Ethereum’un daha ucuz, daha hızlı ve daha ekonomik olma eşiğinde olduğu için, kurumların da varlığa önemli ölçüde yatırım yapması bekleniyor. Bu, çıkışların geri kazanılmasına da yardımcı olabilir.

Kurumların yatırımları, bir aydan uzun süredir zor durumda olan uzun vadeli sahipler için moral artışı sağlayabilir.

Ethereum’un canlılığına göre, yatırımcılar fiyatlardaki düşüşe bakılmaksızın Aralık 2021’den beri birikim fikrine tutunuyorlar. Ancak Nisan ayından bu yana pozisyonlarını önemli ölçüde tasfiye ediyorlar.

ethereum Ethereum 2.0, 350 Milyon Dolarlık Kurumsal Yatırımı Teşvik Edebilir mi? 8

Bu aynı zamanda, sonunda belirtilen ve birçok durumda 650 milyon günü mahveden satış nöbetleri tarafından da doğrulanmaktadır. 

ethereum Ethereum 2.0, 350 Milyon Dolarlık Kurumsal Yatırımı Teşvik Edebilir mi? 9

Altı ay ile yedi yıl arasında herhangi bir yerde ETH’ye sahip olanlar arzın yaklaşık %69’unu kontrol ettiğinden, LTH’lerin varlıklarını satmaktan kaçınmaları önemlidir.

Yaklaşık bir ila iki yıl önce varlıklarını satın alan grup, sahip oldukları %28 arz ile en fazla hakimiyete sahip. Satmaya başlarlarsa, Ethereum’un başı belada olabilir.

ethereum Ethereum 2.0, 350 Milyon Dolarlık Kurumsal Yatırımı Teşvik Edebilir mi? 10

Bu nedenle, ileriye dönük olarak, ETH 2.0’ın LTH’leri tutmaya ve kurumları Ethereum’a yatırım yapmaya teşvik etmek için değişiklik getirmesi bekleniyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
24

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum 2.0, 350 Milyon Dolarlık Kurumsal Yatırımı Teşvik Edebilir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!