Telegram’dan Kripto Para Topluluğunu İfşa Edeceğini Söyleyen Kullanıcı Hakkında Açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para topluluğu arasında popüler olan mesajlaşma uygulaması Telegram, birçok suç işlediğini iddia ettiği kripto para fenomenlerini ve gruplarını ifşa edeceğini söyleyen kullanıcı hakkında açıklamada bulundu.

The Block’un haberine göre Telegram, “adyingnobody” adlı Twitter kullanıcısının paylaştığı tweetlerin ve çekmeye çalıştığı dikkatin, “aldatmacanın tüm özelliklerini taşıdığını” ve muhtemelen kullanıcıların kripto cüzdanlarının özel anahtarlarını çalma girişimi olduğunu söyledi.

Koin Bülteni ekibi tarafından daha önce bildirildiği üzere, gönderilerde Telegram‘daki bir açıktan faydalanarak kripto topluluğunda önde gelen birçok kişinin mesajlarına eriştiğini ve  mesajları arşivlediğini belirten kullanıcı, içerisinde dolandırıcılıktan suikast girişimlerine kadar birçok suçun bulunduğunu iddia ettiği bu mesajları, belli tarihlerde paylaştığı blockchain adresinden yayınlayacağını söylemişti.

Bir Telegram sözcüsü konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Gönderi, bir aldatmacanın tüm ayırt edici özelliklerini içeriyor. Metnin amacı, insanların özel anahtarlarını çalmak için bazı kötü amaçlı yazılımları indirmesini sağlamak olabilir.

The Block haberde ayrıca benzer bir ada sahip mail adresinden iddiaları özetleyen e-posta aldıklarını ancak daha fazla bilgi talep ettiklerinde geri dönüş alamadıklarını belirtti.

Kripto Para Fenomenlerini ve Gruplarını İfşa Edeceğini İddia Etti: 137 GB’lık Telegram Arşivi

İlgili yazı:  Kripto Para Fenomenlerini ve Gruplarını İfşa Edeceğini İddia Etti: 137 GB’lık Telegram Arşivi

Tuğay Kaynar

Nişantaşı Üniversitesi mezunu Tuğay Kaynar, mimarlık ve sanat tarihini ilgi çekici buluyor. Sanata duyduğu ilgi sırasında okuduğu kitaplar kendisini içerik yazarlığı konusunda geliştirdi. Son yıllarda Bitcoin ve alternatif kripto paralara duyduğu ilgi ile gördüklerini, duyduklarını ve bildiklerini Koin Bülteni okuyucularına aktarıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Telegram’dan Kripto Para Topluluğunu İfşa Edeceğini Söyleyen Kullanıcı Hakkında Açıklama
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!