Bu Nedenle Fantom’un (FTM) %28 Rallisi Kısa Ömürlü Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kripto para piyasasının şu anki durumu, her gün yeni keşfedilen bir yükseliş umuduyla yükselen jetonlarla gülümsüyor ve güneş ışığı. Ve daha geniş pazarın bu yükseliş etkisi, bugün altcoin %8,5 arttığı için Fantom’a da yansıdı, ki bu kulağa çok gibi gelse de, çok yakınına bile gelmiyor.

Varlığın genel dalgalanması, ortalama %6 ila %12 aralığındaki artış ve düşüşlerden oluşur ve bugünün yükselişini başka bir Pazartesi hareketi yapar. Bununla birlikte, ileriye gitmek, bir trend değişikliği olasılığının yattığı yerdir.

Fantom Kurtarıcı mı?

Piyasadaki diğer altcoinlerin aksine, Fantom önümüzdeki günlerde sürekli bir ralli görmeyebilir. Bunun en önemli göstergesi, geçmişteki iniş çıkışlarda da oldukça isabetli olan fiyat göstergelerinden geliyor.

İlk olarak, FTM bugün yeşil bir mumu kapatamadan önce, Parabolik SAR son üç gün için aktif bir düşüş trendi göstermek için pozisyonunu değiştirdi.

Bu, düşüşün mutlak bir garantisi olmasa da, SAR’ın şamdanlara olan yakınlığı, kesinlikle birkaç kırmızı mumu tetikleyebilir.

Bu Nedenle Fantom’un (FTM) %28 Rallisi Kısa Ömürlü Olacak! 5

İkincisi, varlığa özgü yükseliş eğilimi azalıyor. FTM’nin aktif bir sıkma durumunda olduğu ve sıkma momentumu göstergesindeki yeşil çubukların kaybolduğu göz önüne alındığında, sıkıştırma serbest bırakma vurduğunda fiyat düşecektir.

Üstelik Fantom, Bitcoin ile çok yüksek bir korelasyona sahip ve kral para şu anda iyi durumda olsa da, oynaklığı FTM’nin fiyat dalgalanmalarına katkıda bulunacaktır.

FantomBu Nedenle Fantom’un (FTM) %28 Rallisi Kısa Ömürlü Olacak! 6

Ancak göründüğü gibi, ağın yatırımcılardan ve piyasadan bir miktar desteği var, bu da yaklaşan bir düşüş olayı göz önüne alındığında dikkate değer.

Zincirde kaydedilen birikim, 40 milyon FTM (15 milyon $) satışıyla sonuçlandı ve görünüşe göre bu, düşüş yönlü bir zincirleme reaksiyonu önlemek için Fantom düşükken satın alan ciddi yatırımcıların işi.

FantomBu Nedenle Fantom’un (FTM) %28 Rallisi Kısa Ömürlü Olacak! 7

Bu aynı zamanda FTM HODLers konsantrasyonunun aynı dönemde %14.65’ten %20.89’a yükselmesinin nedenidir.

FTM’lerine bağlı kalarak, bu yatırımcılar, altcoin 0.29 dolardan işlem gördüğünden beri ağın bir parçası oldular ki bu çok da uzak değil.

FantomBu Nedenle Fantom’un (FTM) %28 Rallisi Kısa Ömürlü Olacak! 8

Ancak, Fantom’un bir ağ olarak gelişimi de yavaşlamıyor. Sadece bu hafta, Fantom’un tokeni Kraken borsasında listelendi ve buna ek olarak, Boba Network’ün çok zincirli olma çabalarını göz önünde bulundurarak Fantom’da konuşlandırdığı en üst Katman-2 çözümlerinden biri.

Bu nedenle, varlığın ayı dalgasına karşı yükselmek için bir miktar momentumu vardır, ancak her iki şekilde de bir fiyat düşüşüne hazırlıklı olmak akıllıca olacaktır.

Bu Nedenle Fantom’un (FTM) %28 Rallisi Kısa Ömürlü Olacak!
200 Milyon Doların Üzerindeki Bitcoin, 32 bin Dolardan Reddedildiğinde Tasfiye Edildi!
Tron: Son Toparlanmanın Ortasında, TRX Nihayet Direncini Kırmaya Hazır!
Bitcoin: Uzun Vadeli Sahiplerin Kapitülasyonu BTC İçin Potansiyel Bir Boğa Koşusuna Nasıl İşaret Edebilir?
VeChain: Son Ralli Sonrası, İşte Bu Göstergelerin VET Hakkında Söyleyecekleri!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bu Nedenle Fantom’un (FTM) %28 Rallisi Kısa Ömürlü Olacak! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Nedenle Fantom’un (FTM) %28 Rallisi Kısa Ömürlü Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!