VeChain: Son Ralli Sonrası, İşte Bu Göstergelerin VET Hakkında Söyleyecekleri!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Üç haftadan fazla bir süredir VeChain (VET) yatay kanal (sarı) içinde sıkıştırmada hareket ediyor. VET yüksek likidite aralığından kaçmaya çalışırken, son zamanlardaki yükseliş baskısı alt’ın Kontrol Noktasının (POC, kırmızı) üzerine sıçramasına yardımcı oldu. 

Buradan herhangi bir geri çekilme, boğalar 0,032 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı hedeflemeden önce uzun bir durgunluk aşamasına yol açabilir.

VeChain 4 Saatlik Grafik

VeChain: Son Ralli Sonrası, İşte Bu Göstergelerin VET Hakkında Söyleyecekleri! 3

VeChain satıcıları, satış baskısını artırma çabalarını hızlandırırken, son birkaç ay içinde çok sayıda mitingi kışkırttı. Altcoin, değerinin %73’ünden fazlasını (31 Mart’tan itibaren) kaybetti ve 12 Mayıs’ta 15 ayın en düşük seviyesine geriledi. 

O zamandan beri, alıcılar, üç haftalık trend çizgisi desteğinin (beyaz, kesikli) gösterdiği gibi, VET’in diplerinde kademeli iyileştirmeler sağladı. Ancak düşüş eğilimi, zirveleri yan kanalın kısıtlamaları içinde tuttu. 

Son kazanımlardan sonra, 20 EMA (kırmızı) kuzeye baktı ve 50 EMA’yı (camgöbeği) geçmeye baktı. Potansiyel bir yükseliş geçişi, önümüzdeki günlerde daha yüksek bir canlanmanın yolunu açabilir.

Geçen ay boyunca, POC’nin üzerinde bir kırılma, alıcılara yan kanalın üst trend çizgisini test etme konusunda yeterince itici güç sağlamadı. Ancak VET’in 0,033 dolar bölgesini test etmesi için 0,0321 dolar seviyesinin üzerinde zorlayıcı bir kapanış bulması gerekiyor.

Gerekçe

VeChainVeChain: Son Ralli Sonrası, İşte Bu Göstergelerin VET Hakkında Söyleyecekleri! 4

Son üç gün içinde, RSI üstel bir büyüme kaydetti. Dengenin ötesinde kapanırken, endeks artık aşırı alım işaretini test etmeyi amaçlıyordu. 

Aroon Up’ın %70-100 aralığında olması ile VeChain, devam eden yükseliş trendini önümüzdeki oturumlarda sürdürebilir. Bu bölgenin altına bir düşüş, satın alma baskısında kısa vadeli bir yavaşlamaya işaret edebilir.

Çözüm

POC’nin üzerindeki mevcut kırılmaya ve 0,032 ABD doları direncine bakıldığında, VET, olası bir geri dönüş öncesinde yan kanalın üst trend çizgisine doğru devam eden bir toparlanma görebilir. 0.032 $ bölgesinin altındaki herhangi bir kapanış, POC yakınında uzun süreli bir sıkışma olasılığını gösterir.

Son olarak, yukarıda bahsedilen analizi tamamlamak için Bitcoin’in hareketini ve daha geniş duyarlılığı izlemek önemli olacaktır.

VeChain: Son Ralli Sonrası, İşte Bu Göstergelerin VET Hakkında Söyleyecekleri!
XRP Fiyat Analizi: Ripple’ın %2,5 Günlük Sıçramasına Rağmen Ayılar Hakim Olmaya Devam Ediyor!
AAVE, Mayıs Ortası Rallisinin Ardından Düşüş Düzeltmesi Başlattı Ancak Yukarı Yönlü Hareket İçin Hazır mı?
Dogecoin (DOGE) Yatırımcıları Başka Bir Satış İçin Hazırlanmalı mı?
Shiba Inu’nun Konsolidasyonu Büyük Bir Patlamayla Yakında Sona Erecek!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için VeChain: Son Ralli Sonrası, İşte Bu Göstergelerin VET Hakkında Söyleyecekleri! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
VeChain: Son Ralli Sonrası, İşte Bu Göstergelerin VET Hakkında Söyleyecekleri!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!