Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin piyasasında hafta içinde neler yaşandı? En çok hangi altcoinler kazandırdı? Hangi altcoin ne kadar yükseldi?

Kripto para piyasasına ait güncel verileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 30 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında, en çok kazandıran altcoin bilgilerini bulabileceğiniz yazı başlıyor. Yazıda yer alan tüm sayılar, yazının yazıldığı andaki değerlerdir.

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada bulunan kripto para birimleri arasından 7 günde en çok değerlenenler (5 Haziran). Kaynak: CoinGecko

Waves (WAVES)

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada yer alan kripto para birimleri arasında en yüksek haftalık artışı Waves (WAVES) yakaladı. CoinGecko verilerine göre 24 saatte yüzde 6,9 düşen, ancak son bir haftada yüzde 99,3 yükselen WAVES, 8,84 dolar seviyesine ulaştı.

Kullanıcılara kendi özel tokenlerini oluşturma fırsatı sağlamak için geliştirilmiş bir blockchain platformu olan Waves’in CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 0,877 milyar dolar.

Helium (HNT)

Bu haftanın en çok yükselen ikinci tokeni Helium (HNT). CoinGecko verilerine göre HNT, 24 saatte yüzde 5,1, son bir haftada ise yüzde 30,8 yükselerek 9,39 dolara yükseldi. Bu yükseliş HNT’yi haftanın en çok yükselen ikinci tokeni yapıyor.

Eşler arası (P2P), kripto tabanlı kablosuz ağ Helium’un yerel tokeni HNT’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri yaklaşık 0,944 milyar dolar.

Cardano (ADA)

Geçtiğimiz haftanın en çok yükselen üçüncü coini Cardano (ADA). CoinGecko verilerine göre ADA, 24 saatte yüzde 0,2 düşen, ancak son bir haftada da yüzde 20,6 yükselerek 0,56 dolara yükseldi. Bu yükseliş ADA’yı haftanın en çok yükselen üçüncü coini yapıyor.

Cardano, akıllı sözleşmeler için halka açık bir blockchain platformu çalıştırmayı amaçlayan bir kripto para birimi ağı ve açık kaynaklı bir projedir. Cardano, akıllı sözleşmelerin, dApps meta verilerinin ve ana bloktaki diğer blok zincirlerin zincir üzerinde başlatılmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

CoinGecko verilerine göre ADA, yaklaşık 19,055 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.

The Graph (GRT)

Bu haftanın en çok yükselen dördüncü tokeni The Graph (GRT) oluyor. CoinGecko verilerine göre GRT, 24 saatte yüzde 2,5, son bir haftada yüzde 19,0 yükselerek 0,164 dolar seviyesine ulaştı.

Hem DeFi hem de daha geniş ölçekteki Web3 ekosisteminde yer alan uygulamalara güç sağlayan IPFS ve Ethereum gibi ağlarda veri sorgulamak için kullanılan indeksleme protokolü GRT’nin, CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 1,217 milyar dolar.

Stellar (XLM)

Bu haftanın en çok yükselen beşinci coini Stellar (XLM). CoinGecko verilerine göre XLM, 24 saatte yüzde 0,3 düşen, ancak son bir haftada yüzde 16,7 yükselen XLM, 0,143 dolar seviyesine ulaştı. Bu yükseliş XLM’yi haftanın en çok yükselen beşinci coini yapıyor.

Farklı varlıklar arası değer transferine olanak sağlayan açık kaynaklı, dağıtık ve topluluğa ait bir blockchain ağı olan XLM’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 3,588 milyar dolar.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!