Goldman Sachs: 26 Trilyon Dolarlık Piyasa Ödemelerde Bitcoin’i Kullanabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın önde gelen bankacılık devi Goldman Sachs’ın “yıllık sigortacılık anketi”nde Bitcoin’e yer verildi. 26 trilyon dolarlık piyasanın yarısını temsil eden katılımcıların verdikleri cevaplardan kripto paralara ısınmaya başladıkları sonucuna ulaşıldı.

Forbes’ın haberine göre bankacılık devi Goldman Sachs 328 finans yetkilisinden oluşan katılımcılar üzerinde yaptığı ankette %6‘lık kesimin kripto paralara yatırım yaptığı ve yatırım yapmayı düşündükleri sonucuna ulaşıldı. Ankete göre sigorta şirketlerinin büyük bir kısmının kripto paralara yatırım yapmadıkları görülse de son dönemde yaşanan piyasa dalgalanmaları ve düşüşler göz önüne alındığında Goldman Sachs bu oranın olumlu olduğunu belirtti.

Goldman Sachs’ın Küresel Sigorta Varlık Yönetimi ve Likidite Başkanı Mike Siegel yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen anket katılımcılarının 26 trilyon dolarlık piyasayı oldukça iyi temsil ettiğini düşündüklerini söyledi.

Ankette kripto paralar özel sermaye, emtialar ve hisse senetlerinden sonra 5. sırada yer aldı. Bununla birlikte geçtiğimiz hafta JP Morgan tercih edilen alternatif yatırım ürünleri konusunda yaptığı sıralamada kripto paraları gayrimenkulün önünde tutmuştu.

Goldman Sachs 11.sini yayınladığı ankette ilk defa kripto paralara yer vermiş oldu. Şirketin yetkilisi Siegel kripto paraların pratikleşmesi ile birlikte daha etkili bir araca dönüşeceğini, sigorta şirketleri tarafından mevcut prim varlıkları arasına dahil edildiğinde 26 trilyon dolarlık piyasanın ödemelerde kullanabileceğini ifade etti.

Goldman Sachs: 26 Trilyon Dolarlık Piyasa Ödemelerde Bitcoin’i Kullanabilir isimli makale Fatih TAŞDEMİR tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Goldman Sachs: 26 Trilyon Dolarlık Piyasa Ödemelerde Bitcoin’i Kullanabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!