Cardano Kurucusu Charles Hoskinson’dan Solana’ya Eleştiri!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano kurucusu Charles Hoskinson’dan Solana’ya eleştiri. Dünkü alaycı bir tweette Charles Hoskinson, Solana ana ağının askıya alınmasını eleştirdi.

Solana‘nın ana ağının durması dün sosyal medyayı çılgına çevirdi. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson da uzak duramadı ve Solana’nın durmasını anlatan bir tweet’e tepki olarak, projenin geliştiricilerine eski video oyunlarının nasıl düzeltileceğine dair bir video yayınladı.

This might help https://t.co/lw6l9SSapv https://t.co/ELOIvESiWw

— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) June 1, 2022

Bir kullanıcı, Do Kwon ve Luna gibi aşırı egonun kendisine zarar verip vermeyeceğini merak ettiğinde, Cardano‘nun kurucusu hiçbir şeyin tam olarak güvenilir olmadığını ve herkesin zaman zaman sıkıntı yaşadığını söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano Kurucusu Charles Hoskinson’dan Solana’ya Eleştiri!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!