Kusama’nın (KSM) Son ​​Boğa Koşusunun Uzun Süredir Burada Olup Olmadığını Değerlendirmek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kusama’nın yerel kripto para birimi KSM, en son ayı piyasası sırasında büyük bir düşüş yaşayan dijital para birimleri arasında yer alıyor. Boğalar geri dönüş yapıyor gibi görünüyor ama KSM düşüşe geçtiği kadar hızlı bir toparlanma sözü verebilir mi?

KSM, 28 Mayıs’tan bu yana %19’luk bir ralli olarak kendini gösteren bir miktar yükseliş yaşadı. Fiyat 65.20 dolardan toparlandı ve 31 Mayıs’ta 78 dolara yükseldi.

Bununla birlikte, bu artış, geçen haftanın başlarındaki düşüş performansından yalnızca bir toparlanma olarak kabul edilebilir. Bazı büyük kripto para birimleri bu hafta fiyat kırılmaları yaşasa bile, KSM hala üç haftalık aralığında işlem görüyor.

Genel olarak bakıldığında, Kusama tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 625$’a kıyasla hala büyük bir indirimle işlem görüyor. Tarihi zirve ile mevcut fiyat seviyesi arasındaki devasa fark, zirveden ne kadar hızlı ve uzağa düştüğünü gösteriyor.

Kusama’nın piyasa değeri şu anda 662 milyon dolar, tokenin bir noktada 5 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri olduğu düşünüldüğünde çok uzak bir rakam.

KSM, parachain slotları için rekabet etmek isteyen projeler için gerekli olduğundan, sağlam fayda sağlayan madeni paralardan biri olur. Aynı zamanda, değişken piyasa koşullarında aşırı fiyat hareketlerine karşı hassas olmasını sağlayan düşük dolaşım arzına sahiptir. Ayrıca, KSM şu anda büyük ölçüde indirimli, bu nedenle başka bir boğa koşusu büyük olasılıkla önemli bir artış sağlayacaktır.

Kusama’nın (KSM) Son ​​Boğa Koşusunun Uzun Süredir Burada Olup Olmadığını Değerlendirmek! 4

Kusama, eninde sonunda, belki de önümüzdeki birkaç gün içinde dar aralığından çıkacak. Bir yükseliş kırılması durumunda, en düşük Fibonacci düzeltme çizgilerine düşen 90 dolar ve 118 dolar fiyat seviyelerinin yeniden test edilmesini beklemeliyiz. 118 dolar seviyesinin, mevcut seviyesinden %80’den fazla bir yükselişin ardından direnç gösterme olasılığı daha yüksek. Bunun nedeni, aynı fiyat seviyesinin daha önce destek görevi görmesidir.

Sosyal baskınlık ve sosyal hacim ölçümlerinin her ikisi de son 24 saat içinde önemli etkinlik kaydetti. Toplumsal hacimde ve toplumsal hakimiyette bu denli bir artışın en son kaydedildiği tarih, dibe yaklaştığı 10-11 Mayıs tarihleri ​​arasında yaşanmıştı.

KusamaKusama’nın (KSM) Son ​​Boğa Koşusunun Uzun Süredir Burada Olup Olmadığını Değerlendirmek! 5

Artan hakimiyet, KSM’nin daha fazla ilgi görmesi anlamına gelse de, 27 Mayıs’tan bu yana piyasa değeri de önemli ölçüde büyümüş gibi görünüyor. Ek olarak, balinalar tarafından tutulan KSM arzı 21 Mayıs’ta %46.35’te dibe vurdu ancak o zamandan beri %47.10’a yükseldi.

KusamaKusama’nın (KSM) Son ​​Boğa Koşusunun Uzun Süredir Burada Olup Olmadığını Değerlendirmek! 6

Böylece, balinalar KSM’ye yığılıyor ve piyasa koşulları iyileşiyor gibi görünüyor. Olasılıklar daha fazla yükselişten yana ve belki de KSM patlayıcı bir geri dönüş yapacak.

Kusama’nın (KSM) Son ​​Boğa Koşusunun Uzun Süredir Burada Olup Olmadığını Değerlendirmek!
Cardano’nun (ADA) Sürekli Bir Ralli İçin Bu Bölgeyi Savunması Gerekiyor!
Bitcoin 3 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıkarken Yükseliş Umutları Yeşerdi!
Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat…
LUNA 2.0 %40 Fırladı, Binance’de İşlem Görmeye Başladı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Kusama’nın (KSM) Son ​​Boğa Koşusunun Uzun Süredir Burada Olup Olmadığını Değerlendirmek! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kusama’nın (KSM) Son ​​Boğa Koşusunun Uzun Süredir Burada Olup Olmadığını Değerlendirmek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!