LUNA 2 fiyatı Binance airdrop öncesinde yüzde 90 arttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LUNA 2 yeni haftaya yükselişle başladı. Binance airdrop işlemiyle fiyatın düşebileceği konuşuluyor.

LUNA fiyatı, Binance’in airdrop’u öncesinde bir gecede yüzde 90 civarında artışla gün içi en yüksek değer olan 11,33 dolara yükseldi, ancak o süreden bu yana yaklaşık 8,26 dolara düştü.

CoinGecko verilerine göre, 8,26 dolara yükseliş, son 24 saatte yüzde 35’lik bir kazanca denk geliyor. Bununla birlikte genel olarak fiyat, hafta sonu 18,87 dolar açılış fiyatı ile piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 56 değer kaybetti.

Topluluk üyeleri, MEXC Global borsasında 12 dolara kadar yükselen fiyatın ekran görüntülerini yayımladı ve Twitter kullanıcısı “bull_bnb”, fiyatın 30 dakika içinde yaklaşık 2 dolar arttığını belirtti.

In 30 minutes you apes pumped it 2 more dollars am loving it 👀 I love you do Con. @crypto_bitlord7 you should’ve nought with me bro 😂 this new $luna on fire 🔥 https://t.co/Y9n6HT2mY6 pic.twitter.com/s2TJRYrl4J

— Bull of Binance Street (@bull_bnb) May 30, 2022

Binance, Terra ekosisteminin yeniden başlatılmasına yardımcı olan birkaç borsadan biri ve 31 Mayıs itibarıyla kimi kullanıcılara uzun vadeli airdrop sürecini başlatmanın yanı sıra tokeni alım satıma açmaya hazırlanıyor.

Proje, Do Kwon’un dirilme planı ile yeniden ayaklama hedefindeyken kısa vadede yatırımcılar Binance airdrop’u başladığında fiyatın daha da düşeceğini tahmin ediyor.

30 Mayıs’ta “cryptocevo” tarafından gönderilen bir tweet, LUNA yatırımcılarının airdrop işlemine karşı tavırlarını net biçimde gösteriyor:

LUNA yüzünden 50.000 dolar kaybettim ve karşılığında 112 dolarlık airdrop aldım. Keşke rug pull olsaydı. Bu küçük airdrop yaraya tuz basmaktan başka bir şey değil.

Bugün erken saatlerde, doğrulanmış “terra_money” Twitter hesabı, şu ana kadar airdrop ile ilgili sorunlar olduğunu kabul etti ve kısa sürede çözüm bulacağına söz verdi.

“Bazılarının airdrop’tan beklenenden daha az LUNA aldığını biliyoruz ve çözüm üzerinde çalışıyoruz. Tüm verileri topladığımızda daha fazla detay sağlanacak. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

📣 Attention $LUNA airdrop recipients 📣

We are aware that some have received less $LUNA from the airdrop than expected & are actively working on a solution.

More information will be provided when we have gathered all of the data, so stay tuned.

— Terra 🌍 Powered by LUNA 🌕 (@terra_money) May 30, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LUNA 2 fiyatı Binance airdrop öncesinde yüzde 90 arttı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!