Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kullanıcılara NFT’lerini ve kripto para portföylerini yönetmek için basit bir yol sağlama vaadi ile Enjin, blok zinciri teknolojisinin gücünden yararlanarak insanlığa gelişmiş sanal ekonomiler yaratmaya yardımcı olmaya yönelik bir ürün ekosistemi inşa ettiğini iddia ediyor.

2009 yılında kurulan şirket şu anda varlıklarda kilitli toplam 12,4 milyon değerinde Enjin tokenine sahip. 29 Mayıs itibariyle, Enjin tokeninin son 24 saatte en büyük 2.000 ETH balinası arasında satın alınan ilk 10 token arasında olduğu bildirildi.

Ancak, Enjin tokeninin Mayıs ayının başından bu yana gösterdiği performansa bir göz atalım.

Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi 4,85 dolar olan yıl, Enjin tokeni için özellikle harika geçmedi. Aya 1.06 dolarlık bir endeks fiyatıyla başlayan token, o zamandan beri yaklaşık 30 gün içinde %40’lık bir düşüş yaşadı. Bu düşüş, yazının yazıldığı sırada 0,64 ABD dolarına sabitlendi.

Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat… 8

Beklendiği gibi, ENJ tokeninin piyasa değeri de bir patlama yaşadı. 1 Mayıs’ta 934.80 milyon dolarlık piyasa değeri ile bu token o zamandan beri değerinin %38’ini kaybetti. Basında bu rakam 577,08 milyon dolardı.

Enjin Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat… 9

Tüm ay boyunca, ENJ tokeninin Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Para Akışı Endeksi (MFI), aşırı satım bölgelerinde derin yönlü pozisyonları korudu. Bu, ayın o zamandan beri token için önemli düşüş hareketleriyle işaretlendiğini gösterdi. Basında, RSI ve MFI sırasıyla 38 ve 33 idi.

Enjin Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat… 10

Ayrıca son 24 saatte tokenin fiyatının %10 arttığını ve işlem hacminin de %10 arttığını belirtmekte fayda var. Bu, daha önce bahsedilen balina birikimine bağlanabilir.

Enjin Fiyatı Rahatsız Edici Olsa da

Zincir içi analiz, ENJ tokeninin daha fazla düşüş kaydettiğini ortaya çıkardı, bu da hasta doğasının bir kanıtı. Ancak daha yakından bakıldığında, yatırımcıların jetonu Mayıs ortasından beri biriktirdiği veya elinde tuttuğu görülüyor.

Belirteçle işlem yapan benzersiz adreslerin sayısı, yüksek bir 1.324 adresi kaydettikten sonra 13 Mayıs’tan bu yana düşüş eğilimine girdi. O zamandan beri, madeni para ile işlem yapan günlük aktif adresler %86 ​​azaldı.

Enjin Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat… 11

Basın zamanında, ENJ tokeninin borsalarda arzı endeksi daha da 426.05 milyon dolardı. 10 Mayıs’tan beri düşüşteydi.

Tipik olarak, bu metrikte devam eden ani artışlar, artan satış baskısının göstergesidir. Ancak, 10 Mayıs’tan bu yana bu token için durum tam tersi oldu. Satış baskısı, yatırımcıların ENJ tokenlerini elinde tuttuğunu düşündüren istikrarlı bir düşüş gösteriyor.

Enjin Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat… 12

Bu pozisyonu desteklemek için, ENJ tokenlerinin borsalar dışında arzı, 10 Mayıs’tan itibaren bir artışa tanık oldu; birikimin arttığını düşündürür.

Enjin Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat… 13

Ayrıca, ENJ tokeni için Mayıs ayı boyunca büyümeye işaret etmek, tokenin yazım sırasında 6.12 olan gelişim faaliyetiydi ve bu token için geliştirme faaliyeti endeksi 9 Mayıs’tan bu yana yükseliş eğilimine girdi.

Enjin Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat… 14

Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat…
LUNA 2.0 %40 Fırladı, Binance’de İşlem Görmeye Başladı!
Bitcoin: Koparma Potansiyelini ve Yatırımcıların Bundan Nasıl Yararlanabileceğini Ortaya Çıkarmak
Bitcoin 30 Bin Doları Geri Aldı, İşte Bir Sonraki Artış Hedefi!
Terra’nın Yeni Canlanma Planı, LUNA İçin Her Şey Beklendiği Gibi mi Gidiyor?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat… ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Enjin (ENJ): Piyasa Durumu Kötü Ama Yatırımcılar Bilmeli Ki Fiyat…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!