Tether Rezervleriyle İlgili Sürpriz İddia!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tether rezervleriyle ilgili sürpriz iddia. Bir stablecoin ihraççısı olan Tether’in rezervlerinin bir kısmını Bahamalar merkezli bir bankada tuttuğu söyleniyor.

The Financial Times’a göre, bir stablecoin ihraççısı olan Tether, rezervlerinin bir kısmını depolamak için Bahamalar’daki bir bankayı kullanıyor.

Geçen yıl, bankacılık şirketi Capital Union kripto araştırmalarına ilk adımını attı. Banka, sorunlu işlemleri tespit etmek ve uyumluluğu sağlamak için Chainalysis ile çalıştı.

Tether, Bahamalar merkezli bu bankada rezervleri olup olmadığını açıklamadı.

Daha önce iflas etmekle suçlanan USDT ihraççısı Tether, banka mevduatlarını nerede tuttuğu konusunda sessiz kaldı.

Tether, geçen yıl Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu tarafından stablecoin rezervleri hakkında yanlış beyanda bulunduğu için 41 milyon dolar para cezasına çarptırıldı. Firma, stablecoinlerinin nasıl destekleneceği konusunda net bir yorum yapmamıştı.

Tether bu ayın başlarında, ABD devlet tahvillerini %13’e çıkaracağını ve riskli ticari tahvillerini %17’ye indireceğini açıklamıştı.

Üç aylık rapora göre, şirketin rezervleri kripto paranın yanı sıra altın da içeriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tether Rezervleriyle İlgili Sürpriz İddia!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!