Mark Zuckerberg: Meta, metaverse projesinden kısa vadede para kaybedecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, şirketin kısa vadede metaverse projesinden para kaybedeceğini söyledi.

Bloomberg’ün haberine göre Mark Zuckerberg, şirketin yıllık olarak gerçekleştirilen hissedar toplantısında bir hissedarın metaverse’ün yatırım getirisi hakkında yönelttiği soru üzerine Meta’nın metaverse projesinin önümüzdeki üç ila beş yıl içinde “önemli” miktarda para kaybedeceğini söyledi .

Konuşması sırasında buna rağmen şirketin metaverse projesine büyük ölçüde yatırım yapmayı planladığını söyleyen Zuckerberg, “Donanımı herkes için mümkün olduğunca uygun fiyatlı hale getirmek ve dijital ekonominin büyümesini sağlamak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Meta Yönetim Kurulu, SEC’e sunduğu bir belgede şirketin metaverse projesi kapsamındaki “bedenselleştirilmiş internet” ürünlerinin birçoğunun önümüzdeki 10 ila 15 yıl içinde gerçekleşmesinin mümkün olmadığını paylaştı.

Meta, yalnızca 2021 yılı içerisinde metaverse için 10 milyar dolar harcama gerçekleştirdi. Şu anda Zuckerberg’in vizyonu üzerinde çalışan 10.000 çalışana sahip olan şirketin, projede çalışmak için 10.000 kişiyi daha işe alma planları bulunuyor. Ancak mayıs ayı başlarında ekonomik bir yavaşlama beklentisiyle işe alımların durdurulmasının ardından bu planların askıya alınması bekleniyor.

Mark Zuckerberg: Meta, metaverse projesinden kısa vadede para kaybedecek isimli makale Tuğay Kaynar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mark Zuckerberg: Meta, metaverse projesinden kısa vadede para kaybedecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!