Litecoin (LTC) Kısa Vadeli Satıcıları, İyi Getiriler İçin Bu Seviyeleri Not Etmelidir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Mayıs 2021 ATH’sinden düştükten sonra Litecoin (LTC), yaklaşık bir yıl boyunca 91-104 dolar aralığının altında kapanmak için tutarlı çabalarını artırdı. Altcoin’in Bitcoin ile son derece yüksek korelasyonu, onu son birkaç ayda piyasa çapında tasfiyelere maruz bıraktı. 

Bu nedenle, 91 dolar seviyesinin altındaki düşüş, LTC’yi artan bir düşüş hareketine soktu. Dirgen’in üst trend çizgisinin altında bir potansiyel yakınlık, aşağı flama aşağı kırılmanın sağlamlığını doğrulayabilir. Ve bununla birlikte, önümüzdeki zamanlarda bir başka dezavantaj.

Litecoin Günlük Grafik

Litecoin (LTC) Kısa Vadeli Satıcıları, İyi Getiriler İçin Bu Seviyeleri Not Etmelidir! 3

Satın alma yapısı, 31 Mart’ta 132$’lık dirençten güçlü bir geri çekilme sonrasında sallandı. Litecoin o zamandan beri önemli fiyat seviyelerinin üzerine çıkamadı. 

Alıcılar 91-98 dolar aralığını koruyamadıktan sonra, LTC 12 Mayıs’ta 18 ayın en düşük seviyesinde %51’in üzerinde bir kayıp gördü. Bu düşüş sırasında, %50 ve %38.2 Fibonacci direnci, tüm satın alma rallilerini frenlemek için oldukça iyi durdu. 

Sonuç olarak, 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA (camgöbeği) arasındaki fark rekor seviyeye ulaştı. 20 EMA hala güneye bakarken, satın alma geri dönüşleri nispeten kırılgan olacaktır. Bunu tamamlamak için, Supertrend dik bir şekilde güneye baktı. Bu tür dik görünümlü eğilimler, geçmişte bir dizi düşüş eğilimi gösteren şamdanlara sıklıkla eşlik etmiştir.

Bu göstergeleri dikkate alarak, 63 dolar seviyesinin altına sürekli bir düşüş, önümüzdeki seanslarda 50 dolar işaretine doğru bir yol açacaktır. Bu aralıkta nispeten daha az hacimle alıcılar kanamayı durdurmakta zorlanabilirler.

Bununla birlikte, herhangi bir olası kısa arama için, traderlar/yatırımcılar Pitchfork’un üst sınırının altında güçlü bir kapanış beklemelidir.  

Gerekçe

Litecoin Litecoin (LTC) Kısa Vadeli Satıcıları, İyi Getiriler İçin Bu Seviyeleri Not Etmelidir! 4

Göreceli Güç Endeksi, onu devirmek için birden fazla satın alma çabasının ardından 40 puanlık tavana sırtını döndü.

Bu andan itibaren, 38-desteğindeki RSI toparlanması, kısa vadeli satın alma eğilimlerini yeniden canlandırmak için kritik olacaktır. 59 dolar seviyesinden herhangi bir fiyat toparlanması, potansiyel bir yükseliş farklılığına yol açabilir.

Ancak DMI’nin güçlü düşüş eğilimi göstermesiyle, alıcılar durumu lehlerine çevirmek için zor bir zaman geçirecekler.

Çözüm

Fiyat hareketi 59-63 $ aralığının altında güçlü bir kapanış bulursa, mevcut düşüş flaması daha fazla itme bulabilir. Bu durumda, tüccarlar 50$-51$ aralığına yakın bir kâr al ile kısa bir görüşmeye girmeyi hedefliyorlar.

Bununla birlikte, Litecoin, kral madeni para ile% 98 oranında 30 günlük şaşırtıcı bir korelasyonu paylaşıyor. Bitcoin’in hareketine yakından bakmak, karlı bir hamle yapmak için zorunlu olacaktır.

Litecoin (LTC) Kısa Vadeli Satıcıları, İyi Getiriler İçin Bu Seviyeleri Not Etmelidir!
Ethereum 2.0 Vizyonu Başka Bir Engelle Karşılaşıyor Ancak Doğrulayıcılar Yürüyüşlerine Devam Ediyor!
Fantom’un 127 Milyon FTM Satışı Arasında Para Kazanma Fırsatı!
ADA Fiyat Analizi: Cardano Kritik Bir Desteğin Altında Çöküyor, İşte Bir Sonraki Ayı Hedefi!
Altcoinler Kanarken Bitcoin Hakimiyeti 7 Ayın En Yüksek Seviyesinde!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Litecoin (LTC) Kısa Vadeli Satıcıları, İyi Getiriler İçin Bu Seviyeleri Not Etmelidir! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Litecoin (LTC) Kısa Vadeli Satıcıları, İyi Getiriler İçin Bu Seviyeleri Not Etmelidir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!