Ethereum 2.0 Vizyonu Başka Bir Engelle Karşılaşıyor Ancak Doğrulayıcılar Yürüyüşlerine Devam Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

En büyük altcoin olan Ethereum, merakla beklenen ‘birleştirmeyi’ ETH 2.0 ile tamamlamak için önlemler almaya devam etti. Her ne kadar ilk olarak Haziran ayında planlanmış olsa da ertelenmişti. Mevcut durumda, tam sonuç için nihai bir son tarih yoktur. Bununla birlikte, doğrulayıcıların paylarını alıp desteklerini sergilemelerini engellemedi.

Aşağısı Nasıl Görünüyor?

Yeni başlayanlar için, iniş ve çıkışlara rağmen, geçiş halindeki birleşme, en büyük altcoin ağına büyük iyilikler yaptı. Ethereum ağı, ETH 2.0’a geçişi hızlandırırken, yatırımcılar Ether yatırmaya devam ederek stake etme işlevine hazırlandılar.

Glassnode tarafından sağlanan verilere göre, 26 Mayıs itibariyle toplam ETH 2.0 mevduat sözleşmeleri tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 12.680.930 ETH’ye ulaştı.

Ethereum 2.0 Vizyonu Başka Bir Engelle Karşılaşıyor Ancak Doğrulayıcılar Yürüyüşlerine Devam Ediyor! 4

Para yatırma sözleşmesi, Ethereum yatırımcılarının ağda pay sahibi olmak isterlerse etherlerini gönderdikleri ve aynı şekilde ödül aldıkları yerdir. Yükseltmeler, Ethereum’un ağı bir hisse kanıtı olarak değiştirmeye yönelik devam eden geçişi ile uyumludur. Değişimin Ethereum’u enerji açısından verimli bir eko sistem yapması bekleniyor.

Buna ek olarak, sahiplerin kapasitesindeki artış göz önüne alındığında, adres sayısı da benzer bir senaryoya tanık oldu. Örneğin, ETH’nin 100+ Coin tutan adres sayısı 1 yılın en yüksek seviyesi olan 43.297’ye ulaştı. Söz konusu işaret, önceki ATH ile tam olarak eşleşmese de, en azından yatırımcılar umutlu kaldı.

Ethereum Ethereum 2.0 Vizyonu Başka Bir Engelle Karşılaşıyor Ancak Doğrulayıcılar Yürüyüşlerine Devam Ediyor! 5

İşte başka bir olumlu işaret. Sıfır olmayan bakiyeye sahip Ethereum adreslerinin sayısı, geçen yıl bu zamanlarda olduğu gibi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Blockchain veri sitesi Glassnode’a göre, şu anda piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para biriminin bir miktarını elinde tutan 81 milyondan fazla adres.

Ethereum Ethereum 2.0 Vizyonu Başka Bir Engelle Karşılaşıyor Ancak Doğrulayıcılar Yürüyüşlerine Devam Ediyor! 6

Bu gelişmeler, ücret yapısındaki son düşüşle birleştiğinde, yakında bir fiyat artışını tetikleyebilir.

Olası Bir Gecikme…?

Ethereum’un ağı, hedefine giden yolda bir hıçkırık yaşadı. Bu yılın ilerleyen saatlerinde yapılması planlanan Ethereum Birleşmesi için çok önemli olacak olan Ethereum işaret zinciri, blok zinciri “yeniden düzenlenmesi” olarak bilinen potansiyel olarak yüksek seviyeli bir güvenlik riski yaşadı.

The Ethereum beacon chain experienced a 7-block deep reorg ~2.5h ago. This shows that the current attestation strategy of nodes should be reconsidered to hopefully result in a more stable chain! (proposals already exist) pic.twitter.com/BkQrKuUlw1

— Martin Köppelmann 🇺🇦 (@koeppelmann) May 25, 2022

Bu hata, bir hata gibi bir ağ hatası veya geçici olarak bir blok zincirinin yinelenen bir sürümünün oluşmasına neden olan kötü niyetli bir saldırı yoluyla gerçekleşebilir. Yeniden düzenleme ne kadar uzun sürerse, sonuçları o kadar ciddi olur. İşleri daha da kötüleştirmek için ETH, Ekim 2021’de Bitcoin karşısında en düşük seviyesine düştü.

Bugünkü geri çekilme, ETH’nin dolar değerinin %7 düştüğünü ve tasfiye edilmiş pozisyonlarda yaklaşık 86 milyon dolar bıraktığını gördü.

Ethereum 2.0 Vizyonu Başka Bir Engelle Karşılaşıyor Ancak Doğrulayıcılar Yürüyüşlerine Devam Ediyor!
Fantom’un 127 Milyon FTM Satışı Arasında Para Kazanma Fırsatı!
ADA Fiyat Analizi: Cardano Kritik Bir Desteğin Altında Çöküyor, İşte Bir Sonraki Ayı Hedefi!
Altcoinler Kanarken Bitcoin Hakimiyeti 7 Ayın En Yüksek Seviyesinde!
Do Kwon’un Terra İçin Canlandırma Planı %65 Oyla Destek Buldu!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum 2.0 Vizyonu Başka Bir Engelle Karşılaşıyor Ancak Doğrulayıcılar Yürüyüşlerine Devam Ediyor! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum 2.0 Vizyonu Başka Bir Engelle Karşılaşıyor Ancak Doğrulayıcılar Yürüyüşlerine Devam Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!