InsurAce, Terra'nın çöküşünden etkilenenlere 11 milyon dolar ödeyecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DeFi sigorta protokolü InsurAce, Terra USD’nin dolara endeksini kaybetmesinden etkilenen kullanıcıların hasar talebi sürecini 15 günden yedi güne düşürme hakkını saklı tuttuğunu açıkladı.

DeFi sigorta protokolü InsurAce, Terra USD’nin (UST) dolara endeksini kaybetmesinden etkilenen kullanıcıların hasar talebi sürecini 15 günden yedi güne düşürme hakkını saklı tuttuğunu açıkladı. Protokol, sunulan 173 talebin neredeyse tamamını işleme koyduğunu ve 11 milyon dolar ödeme yapacağını ekledi.

Merkeziyetsiz finans protokolleri için en büyük üçüncü sigorta sağlayıcısı olan InsurAce (INSUR), 15 milyon dolar piyasa değerine sahiptir.

InsurAce, Terra (LUNA) layer-1 blockchain ağının çöküşünün ardından 13 Mayıs’ta Anchor (ANC), Mirror (MIR) ve stablecoin Terra USD (UST) için hasar talebi dönemini kısaltmış. ve tartışmalara yol açmıştı.

Fakat şirket CMO’su Dan Thomson, Cointelegrap’a yaptığı açıklamada UST’nin 13 Mayıs’ta 0,08 dolara gerilemesi nedeniyle daha fazla zararı önlemek için talep dönemini kısaltmanın gerekli olduğunu ileri sürdü:

“Hizmet koşullarımızda bu tür değişiklikler yapma hakkımız var. Parasını kaybedenler ve hasarları ödemek zorunda olan staker’lar adına süreci ertelemek için bir sebep olmadığını düşündük.”

Kripto topluluğunda tartışmalara yol açan bu adım, kimilerinin de InsurAce’in karşılayacağı hasar miktarını düşürmeye çalıştığından şüphelenmesine yol açtı. Terra Research Forum üyesi FatMan, protokolün kararını “Kirli bir adım” olarak tanımladı.

A dirty move from @InsurAce_io – setting an arbitrary ‘claim deadline’ after which UST holders who bought depeg insurance cannot get their money back. I know you guys didn’t collect premiums for long, but this is how things work – a promise is a promise – don’t weasel out of it. pic.twitter.com/5dYuN7hGOZ

— FatMan (@FatManTerra) May 23, 2022

Diğer yandan Thomson, reddedilenler haricinde yapılan 173 hasar talebinin çoğunun çoktan işlendiğini ve protokolün 11 milyon dolar ödemeye hazır olduğunu açıkladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
InsurAce, Terra'nın çöküşünden etkilenenlere 11 milyon dolar ödeyecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!