ECB başkanının kripto karşıtı yorumlarına topluluktan tepki yağdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto topluluğu, Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde’ın kripto karşıtı son açıklamalarına tepki gösterdi

Kripto topluluğu, Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde’ın kripto karşıtı son açıklamalarına tepki gösterdi ve hayal kırıklıklarını dile getirdi.

Kripto piyasası durgunluk belirtileri gösterirken, Lagarde da kripto paralara karşı tutumunu bir kez daha hatırlattı. Lagarde’a göre kripto paralar, hiçbir şeye dayalı olmadıkları için “hiçbir değere de sahip değil.” ECB başkanı, kriptoya yatırım yapan ve düzenleme çağrısında bulunanlar için de endişelerini dile getirdi.

Topluluktan Lagarde’ın yorumlarına tepki yağdı. Crypto Council for Innovation CEO’su Sheila Warren, yorumların kendisini hayal kırıklığına uğrattığını fakat şaşırtmadığını yazdı. Warren’a göre “yeni dijital ekonomi;” kriptolar, stablecoin’ler ve CBDC’lerin bir arada kullanımıyla işleyecek.

Diğer yandan kripto analisti Lark Davis, ECB başkanının söz konusu açıklamalarıyla kriptoyu değil, “havadan basılan avroyu” tanımladığını söyledi.

ESB President Christine LaGarde said “My very humble assessment is that [#crypto] is worth nothing, it is based on nothing—there is no underlying asset to act as an anchor of safety.”

Ummmm, I think she just described the $euro

Printed out of thin air pic.twitter.com/Mq25reXtNL

— Lark Davis (@TheCryptoLark) May 25, 2022

Lagarde’ın oğlunun kriptoya yatırım yaptığını açıkladığı bir videoyu paylaşan Byzantine General, ECB başkanına “dinazor” dedi. “Bu dinazorlar işlerinin bittiklerini nasıl anlamıyor olabilir? Neden gelecekle son nefesinize kadar boğuşuyorsunuz?”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ECB başkanının kripto karşıtı yorumlarına topluluktan tepki yağdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!