Do Kwon’un Terra İçin Canlandırma Planı %65 Oyla Destek Buldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Topluluk, Terra’nın çöken ortamını diriltme niyetlerini özetleyen “Teklif 1623”ü onayladı. Terra ekosisteminin kurucusu Do Kwon, 16 Mayıs’ta yeni bir blok zincirinin kurulmasını ve yeni LUNA jetonlarının verilmesini içeren bir diriliş planı sundu.

Do Kwon’un Terra İçin Canlandırma Planı %65 Oyla Destek Buldu! 2

Kwon’un önerisi, kullanılan toplam oyların %65,55’ini aldı. Çatala karşı oy kullananların sadece %13,2’si “vetolu hayır” dedi. Çekimser olma seçeneği, seçmenlerin %20’sinden biraz fazlası tarafından tercih edildi. Terra’nın her şeyini destekleyen şirket olan Terraform Labs (TFL), topluluk onayını aldıktan sonra yeni blok zincirini kuracak. Yeniden lansman tarihi 27 Mayıs olarak belirlendi.

Sırada Yeni Bir LUNA Tokenı

Bununla birlikte yeni bir LUNA jetonu da var. Ekstra LUNA jetonları üç şekilde dağıtılacaktır: %30 topluluk havuzuna, %35 ekosistem çökmesinden önce LUNA sahiplerine, %10 çökme öncesi Çapa-bahisli UST (aUST) sahiplerine, %10 çökme sonrasına LUNA sahipleri ve kaza sonrası UST sahipleri için %15.

Kullanıcı bakiyelerinin anlık görüntüleri, Terra ekosistemi çökmeden önce ve sonra alındı. Dönem boyunca şirkette kalan kullanıcılar, çökme öncesi ve sonrası tahsisler dahil olmak üzere çeşitli dağıtımlar için uygundur.

Endüstri dilinde Do Kwon, bir “sert çatal” veya blok zincirinin iki parçaya ayrılmasını önerdi. Kripto para projesinin orijinal operatörü olan Terraform Labs, daha sonra mevcut blok zincirini kullanıcılara açık bırakmak ve bunun yerine yepyeni bir blok zinciri oluşturmak için bu fikri değiştirdi.

Terra, bu ayın başında başlayan şimdiye kadarki en kötü kripto düşüşlerinden biri tarafından vuruldu. Öte yandan, Kwon’un planına ilişkin Çarşamba günkü oylamanın sonucu, topluluğa bir iyimserlik ışığı verdi. Tamamen iyileşip iyileşmeyeceği belli değil.

Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance, projeyi güçlendirmek için Terra ekosistemi ile yakın çalışacağını duyurdu. İddia edilen duyurudan bir alıntı;

“Binance’den etkilenen kullanıcılara mümkün olan en iyi tedaviyi sunmayı amaçlayan kurtarma planı üzerinde ekibiyle yakın bir şekilde çalışıyoruz. Daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin.”

Tepkiden Geri dön

Birçok kişi orijinal teklif lehinde oy kullandıktan sonra, Kwon 20 Mayıs’ta teklifi değiştirerek öfkeyi uyandırdı. Güncelleme, mevcut LUNA sahiplerine ve şirket iflas ettikten sonra LUNA’yı satın alan yatırımcılara dağıtılacak token sayısını değiştirdi. Pek çok kişi, değişikliğin daha önce oy vermiş olanlara ve değişiklik teklifini sürekli olarak incelemeyenlere haksızlık olduğundan şikayet etti.

Ancak, kısa süre sonra proje sahiplerinden tazminat talep etme konusundaki düşüncelerini değiştirdiler.

Huobi Global ayrıca Terra ekosisteminin tersine çevrilmesine destek verdi ve Twitter’da sitenin yayınlandığında LUNA 2.0’ı sunacağını duyurdu.

Do Kwon’un Terra İçin Canlandırma Planı %65 Oyla Destek Buldu!
ETH Fiyat Analizi: Ethereum 2 Bin Dolarda Mücadele Ediyor Ama Daha Fazla Düşüş Yakın mı?
MasterCard Yöneticilerin Bossé Kriptoda Yükseliş Eğilimi Gösteriyor!
Shiba Inu Fiyat Analizi: Haftalık %7’lik Bir Düşüşün Ardından SHIB’nin Momentumu Dağılıyor!
Ethereum Classic (ETC) %10 Artırken, Bitcoin 30K Dolarda Hareketsiz Kaldı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Do Kwon’un Terra İçin Canlandırma Planı %65 Oyla Destek Buldu! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Do Kwon’un Terra İçin Canlandırma Planı %65 Oyla Destek Buldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!