JPMorgan Yineledi: Bitcoin’in Olması Gereken Fiyatı Şu Ankinin Yüzde 28 Daha Fazlası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük bankalarından ABD’li JPMorgan Chase, Bitcoin’in olması gerekenden daha düşük olduğunu makul fiyatının %28 daha fazla olduğunu söyledi.

JPMorgan’ın 25 Mayıs tarihinde hazırladıkları bir raporda: Bitcoin’in şu anda olması gereken fiyatın daha önce de belirttikleri gibi 38.000 dolar olduğunu açıkladı.

Nikolaos Panigirtzoglou tarafından yönetilen JPMorgan analistleri, bitcoin’in bulunduğu fiyatın düşük olduğunu bu seviyelerden yukarı yönlü hareketlere başlayacağını düşünüyor.

JPMorgan’a göre kripto para piyasasındaki düşüşünün; artan enflasyon, faiz oranları, Ukrayna- Rusya arasındaki çıkan gerginlik ve Terra’nın çöküşünden kaynaklandığını belirtti.

Ayrıca banka analistleri, art arda gelen bu olaylardan kaynaklı bitcoin’in olması gerekenden fazla düştüğünü düşündüklerini söyledi.

Ayrıca banka 8 Şubat tarihinde yayımladığı bir raporda Bitcoin’in gerçeğe uygun değerinin 50 bin dolara kadar yükselebileceğini öne sürmüştü ve uzun vadeli hedefini ise geçen yıl düşündüğü 146 bin dolardan 150 bin dolara çıkardığını söylemişti.

 

JPMorgan Yineledi: Bitcoin’in Olması Gereken Fiyatı Şu Ankinin Yüzde 28 Daha Fazlası isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
JPMorgan Yineledi: Bitcoin’in Olması Gereken Fiyatı Şu Ankinin Yüzde 28 Daha Fazlası
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!