Ethereum Classic (ETC) %10 Artırken, Bitcoin 30K Dolarda Hareketsiz Kaldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin, Ethereum ve diğer birçok altcoin günlük ölçekte sakin kalırken, ETC %10’luk bir artışla yükseliş yaşadı.

Bitcoin, dünkü 29.000 doların altındaki düşüşün çoğunu geri aldı ancak bir kez daha 30.000 dolarda başarısız oldu. Altcoinler, her iki yönde de birkaç kayda değer hareketle yatay ticaret yapmaya devam etti. Ethereum Classic, en önemli kazanan olarak öne çıkıyor.

Bitcoin 30 Bin Doların Altına Geri Döndü

Birincil kripto para birimi, bir haftadan fazla bir süredir gıpta ile bakılan 30.000 dolarlık çizgiyle ilgili sorunlar yaşıyor. Bu çizgiyi aşmak için birkaç girişimde bulundu, ancak her seferinde reddedildi, bu da onu neredeyse anında birkaç bin dolara kadar güneye itti.

Bu tür en son örnek, BTC’nin 30.600 dolara pompalanmasıyla bu haftanın başlarında geldi. Aynı senaryo izledi ve varlık tam olarak 2.000 $ düşerek 28.600 $’ a düştü.

Bununla birlikte, boğalar hızlandı ve bir kez daha yukarı doğru sürdü. Kısa bir an için BTC bir kez daha 30.000 doları aştı ancak şimdi hemen altında duruyor.

Bu nedenle, piyasa değeri 565 milyar dolara gerilerken, altcoinler üzerindeki hakimiyet CoinMarketCap’te hafifçe artarak %44.7’ye yükseldi.

Ethereum Classic (ETC) %10 Artırken, Bitcoin 30K Dolarda Hareketsiz Kaldı! 3

ETC Öne Çıkıyor

Altcoinler de son zamanlarda sakinleşti. Örneğin Ethereum, Bitcoin’in fiyat hareketlerini büyük ölçüde takip etti. ETH’nin kesin olarak üstesinden gelemediği ana hattı 2.000 dolar.

İki gün önce bu seviyenin üzerine çıktı ancak dün altına düştü ve küçük bir günlük düzeltmeden sonra şimdi de orada kaldı. Ripple, Cardano, Solana, Dogecoin, Avalanche ve Shiba Inu da biraz kırmızı renkte.

Binance Coin, küçük bir artışın ardından 330 doların üzerinde kalmayı sürdürdü. Tron, %4,4’lük bir pump ile 0,08 $’a yükselen daha büyük altcoinlerden en fazla sıçradı.

Alt ve orta büyüklükteki altcoinlerin çoğu da kırmızı renkte olsa da, Ethereum Classic bir günde %10 artışla oranlara meydan okudu. Sonuç olarak, ETC şu anda 25 dolara yakın. Kripto piyasa değeri 1,3 trilyon doların altına düştü.

Bitcoin Ethereum Classic (ETC) %10 Artırken, Bitcoin 30K Dolarda Hareketsiz Kaldı! 4

Ethereum Classic (ETC) %10 Artırken, Bitcoin 30K Dolarda Hareketsiz Kaldı!
Bitcoin 30 Bin Doların Altındayken, Bunun Yerine İzlemeniz Gereken Yeni Metrik!
Ethereum Classic (ETC) Yukarı Doğru Yükseliyor, Ancak Bu Bir Boğa Tuzağı Olabilir mi?
XRP, VeChain, ve WAVES Fiyat Analizi: 24 Mayıs
Polkadot, TRON, Loopring Fiyat Analizi: 24 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum Classic (ETC) %10 Artırken, Bitcoin 30K Dolarda Hareketsiz Kaldı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Classic (ETC) %10 Artırken, Bitcoin 30K Dolarda Hareketsiz Kaldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!