Ethereum Classic (ETC) Yukarı Doğru Yükseliyor, Ancak Bu Bir Boğa Tuzağı Olabilir mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

12 Mayıs’ta Bitcoin 26,7 bin dolara düştü ve Ethereum Classic en düşük seviyelerinde 16 dolara dokundu. O zamandan beri, fiyat oldukça yükseldi. Yine de, Bitcoin 30,7 bin dolar ile 28,7 bin dolar aralığında sıkışıp kalırken, altcoin piyasası bir toparlanma başlatmadı. Piyasadaki korku güçlü kaldı ve ralliler satış için. Bu muhtemelen Ethereum Classic için de geçerlidir ve 24 dolar seviyesi, fiyatı 22 dolara geri çekti.

Ayılar isteklerini bir kez daha piyasaya empoze edebilirler mi?

Ethereum Classic 1 Saatlik Tablo

Ethereum Classic (ETC) Yukarı Doğru Yükseliyor, Ancak Bu Bir Boğa Tuzağı Olabilir mi? 3

19.41 dolardan 24.23 dolara yükselmek için bir dizi Fibonacci geri çekilme seviyesi çizildi (sarı). Daha düşük zaman dilimlerinde, fiyat son dört gün içinde bir dizi düşük en yüksek ve en düşük en düşük seviyeyi oluşturdu. Boğalar tarafından önceki gün 21.8 doları geçen itme, yüksek ticaret hacmindeydi, ancak geri çekilme de ağır bir hacim gördü. Ancak, alıcıların piyasada bir miktar güce sahip olduğunu gösteriyor gibi görünüyordu.

Şimdi soru şu: Ethereum Classic tırmanmaya devam edebilir mi? Saatlik zaman diliminde kesinlikle öyle göründü. Yine de, daha yüksek zaman dilimlerinin incelenmesi, 24,4 $ seviyesinin güçlü bir direnç seviyesi olduğunu gösterdi. Aynı zamanda, 21.6-21.8 $ alanı dirençten desteğe çevrildi. 21.6 doların altındaki bir hareket, önümüzdeki günlerde muhtemelen düşüş gücüne işaret edebilir.

Gerekçe

Ethereum ClassicEthereum Classic (ETC) Yukarı Doğru Yükseliyor, Ancak Bu Bir Boğa Tuzağı Olabilir mi? 4

Müthiş Osilatör, ETC’nin 24,2 dolara yükselmesine yanıt olarak yukarı doğru keskin bir artış gördü. Ancak son saatlerde fiyat, yükselen düşüş hakimiyetini göstermek için sıfır çizgisinin altına geriledi. Aynı zamanda, MACD de aşağı yönlü bir geçiş oluşturdu ve sıfır çizgisine doğru daldı.

A/D geçen hafta nispeten yatay seyretti, önceki günkü yukarı yönlü vahşi dalgalanma dışında. Bu, alım ve satım baskısının neredeyse eşit olduğunu gösterdi. Ethereum Classic toparlanmanın eşiğinde olsaydı, A/D son günlerde güçlü satın alma hacmi göstermek için tırmanıyor olurdu. Ancak durum böyle değildi.

Çözüm

Alıcı eksikliği, Bitcoin etrafındaki korkularla birleştiğinde, Ethereum Classic‘in listelerde daha aşağılara gitme olasılığının yüksek olduğunu gösterdi. 21.6 $, dikkat edilmesi gereken bir nokta ve bu seviyenin altında bir seans, fiyatları grafikte daha da aşağı çekebilir.

Ethereum Classic (ETC) Yukarı Doğru Yükseliyor, Ancak Bu Bir Boğa Tuzağı Olabilir mi?
XRP, VeChain, ve WAVES Fiyat Analizi: 24 Mayıs
Polkadot, TRON, Loopring Fiyat Analizi: 24 Mayıs
Avalanche: AVAX Yükselişe Hazır mı? Tutmaya Devam mı Edilmeli Yoksa Satılmalı mı?
Chainlink, VeChain ve EOS Fiyat Analizi: 23 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum Classic (ETC) Yukarı Doğru Yükseliyor, Ancak Bu Bir Boğa Tuzağı Olabilir mi? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Classic (ETC) Yukarı Doğru Yükseliyor, Ancak Bu Bir Boğa Tuzağı Olabilir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!