Metaverse Dünyasında Yerini Alan Son Türk Şirketi: Abdi İbrahim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk ilaç şirketi Abdi İbrahim, Decentraland’de (MANA) kendi yapısını inşa ederek metaverse dünyasında yerini aldı.

“HEAL2030“sürdürülebilirlik stratejisinin dijitalleşme başlığı altındaki ilk önemli projesini “The Journey of Healing” NFT koleksiyonuyla gerçekleştiren Abdi İbrahim, Web 3.0 ve blockchain alanındaki çalışmalarına devam ediyor.

Dünya ilaç sektöründe ilkleri gerçekleştiren Abdi İbrahim, NFT koleksiyonu yayınlamasının ardından Decentraland‘de kendi yapısını inşa ederek metaverse dünyasına giriş yaptı ve ilaç sektöründe bir ilke daha imza attı.

Abdi İbrahim, şirketin İstanbul Maslak’taki Genel Müdürlüğü’nün mimarisinden esinlenerek tasarlanan ve 120 -4 koordinatlarında yer alan yapının bir katında kolaj sanatçısı Selman Hoşgör’ün eserlerinden oluşan “The Journey of Healing” NFT koleksiyonunu sergiliyor.

Abdi İbrahim ayrıca Decentraland metaverse’ünde yer alan yapısını ilerleyen dönemlerde kurum içi etkinliklere ev sahipliği yapacak şekilde kullanmayı planlıyor.

Metaverse Dünyasında Yerini Alan Son Türk Şirketi: Abdi İbrahim isimli makale Tuğay Kaynar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Metaverse Dünyasında Yerini Alan Son Türk Şirketi: Abdi İbrahim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!