Chainlink, VeChain ve EOS Fiyat Analizi: 23 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Piyasa genelindeki düşüşün ardından, çoğu altcoin ile birlikte Bitcoin (BTC) 12 Mayıs’ta birkaç aylık/yıllık en düşük seviyelerine geriledi. Son 11 gün içinde piyasa, birkaç istisna dışında büyük ölçüde daralmaya girdi.

Şimdi, boğalar son gün boyunca işlem hacimlerinde hafif bir artışa neden oldu. Bu nedenle, kilit fiyat noktalarını geri almak için düşük oynaklık aşamasından kaçmaya çalışmak.

Chainlink (LINK) Analiz

Chainlink, VeChain ve EOS Fiyat Analizi: 23 Mayıs 4

LINK ayıları, 18 $ bölgesindeki alt seviyenin Nisan ayının yükseklerinden 80’i devirdikten sonra yuvarlandı. Altcoin, o zamandan beri daha düşük zirveler serisinde. satıcılar, beş günlük %55’in üzerinde düşüşün ardından 12 Mayıs’ta 22 ayın en düşük seviyesini düşürmek için daha taze dinlenme alanları buldu.

Alt kanalın altına girdikten sonra, Pitchfork geçen ay boyunca hayati bir değer alanı sundu. Son kazanımlardan sonra, boğalar sonunda Dirgen’in alt çitinin sergilediği dirence meydan okumayı başardı.

RSI, duruşunu alıcılar lehine değiştirmek için hızlı davrandı. Ancak CMF, son gündeki düşük zirveleri tebeşirleyerek son yükselişe katılmadı. Böylece, alt’ın kısa vadeli hareketlerini etkileyebilecek bir düşüş eğilimi ortaya çıkıyor.

VeChain (VET) Analiz

AnalizChainlink, VeChain ve EOS Fiyat Analizi: 23 Mayıs 5

31 Mart’ta 0,08 dolarlık tavandan toparlandıktan sonra, satıcılar 0,02 dolarlık desteğe doğru bir ralli yaptı ve VET’nin Ocak 2021’deki konumuyla eşleşti. Altcoin değerinin %73’ünden fazlasını kaybetti ve 12 Mayıs’ta 15 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Bollinger Bantlarının (BB) temel çizgisini (yeşil) devirmek için zorlu bir mücadele verdikten sonra, alıcılar nihayet temel çizginin üzerinde bir yer bulabildiler. Şimdi, BB’nin üst ve alt bandı karşı taraflara bakarken, BB daralmış fazını kırmayı hedefliyordu.

39 puanlık destekten yükselirken, RSI  orta hattın üzerinde kuzeye giden yolculuğunda sağlam bir geri dönüş gözlemledi. Ancak LINK’e benzer şekilde VET’nin CMF’si fiyatla olası bir düşüş eğilimini teyit etme olasılıklarını elinde tuttu.

EOS Analiz

AnalizChainlink, VeChain ve EOS Fiyat Analizi: 23 Mayıs 6

Altcoin, 12 Mayıs’ta çok yıllı en düşük seviyesine doğru devalüe olduğunu görmek için Nisan ayı zirvelerinden değerinin yarısından fazlasını kaybetti. 1,2 $ işareti, düşük fiyatların güçlü bir şekilde reddedilmesine neden olurken, EOS dört saatlik zaman diliminde düşüşe işaret etti.

Beklenen bir çöküşün ardından 1,2 dolar seviyesinden geri dönüş, EOS’un bir aylık trend çizgisi desteğinin (beyaz, kesikli) kısıtlamalarını aşmasına yardımcı oldu. Sonuç olarak, madeni para 20 EMA’sının (kırmızı) ve 50 EMA’sının (camgöbeği) üzerine çıktı.

Chainlink, VeChain ve EOS Fiyat Analizi: 23 Mayıs
Zilliqa (ZIL) Aşağı Doğru Bir Yörüngeye Gidiyor Olabilir Ama İşte Uyarı!
Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada!
Ripple Fiyat Analizi: XRP, 20 Mart Çöküşünden Bu Yana Destek Sağlayan Trend Çizgisini Geri Almak İçin Savaşıyor
Bitcoin Yeni Bir Hafta Öncesinde Kritik Kararla Karşı Karşıya!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Chainlink, VeChain ve EOS Fiyat Analizi: 23 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chainlink, VeChain ve EOS Fiyat Analizi: 23 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!