Avalanche: AVAX Yükselişe Hazır mı? Tutmaya Devam mı Edilmeli Yoksa Satılmalı mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Geçen hafta boyunca, altcoin piyasası, boğalar yakın konumlarını korumaya çalışırken alıcılar ve satıcılar arasında klasik bir çatışmaya tanık oldu. Avalanche (AVAX), Nisan ayının başındaki yüksek seviyelerinden düştükten sonra ısrarla düştü.

Artık alıcılar EMA şeritlerinin bağlarına meydan okumak için bir miktar güç topladığına göre, Avalanche kritik bir konumda duruyordu. Alt’ın bir boğa rallisine yönelik mevcut çabalarını desteklemek için, 32 dolar seviyesinde şeritlerin üzerinde bir yer bulması gerekiyordu.

Avalanche 4 Saatlik Grafik

Avalanche: AVAX Yükselişe Hazır mı? Tutmaya Devam mı Edilmeli Yoksa Satılmalı mı? 3

Avalanche, değerinin %77’sinden fazlasını (2 Nisan’dan itibaren) kaybetti ve 12 Mayıs’ta dokuz ayın en düşük seviyesine yükseldi. O zamandan beri, alıcılar hafif bir yükseliş trendi yaratarak ve EMA şeritlerinin direncini test ederek kanamayı durdurdu.

Dijital varlığın fiyatı, alıcılar 28 dolarlık bölgede varlıklarını yeniden kurduklarından beri iyi durumda. Dokuz ayı aşkın bir süredir bu destek, alıcılar için toparlanma fırsatları sunuyor. Bu sefer, EMA şeritleri, Kontrol Noktasına (POC, kırmızı) yaklaştıktan sonra güneye doğru yönlerinden ayrıldı.

20 EMA kuzeye bakmaya devam ederse, 50 EMA ile potansiyel bir yükseliş geçişi, 36 dolarlık bir yeniden test için kapı aralayacaktır. Ancak 50 EMA, mevcut canlanma aşamasında bir ganimet oynayabilir ve önümüzdeki seanslarda potansiyel bir boğa koşusunu geciktirebilir.

Gerekçe

AvalancheAvalanche: AVAX Yükselişe Hazır mı? Tutmaya Devam mı Edilmeli Yoksa Satılmalı mı? 4

Çoğunlukla, RSI son zamanlarda artan satın alma gücüne karşılık geldi. Sonuç olarak, endeks birkaç hafta sonra orta çizginin üzerinde kapandı. AVAX’ın grafiğinde güçlü bir ralliyi tetiklemek için alıcıların hala satın alma hacimlerini artırması gerekiyordu.

CMF ayrıca, özellikle son gün içinde satın alma gücünde bir artışı yineledi. Zirvelerindeki artışa rağmen, 0,08 seviyesinden herhangi bir geri dönüş, fiyatla düşüş eğilimini teyit edecektir.

Çözüm

AVAX, baskı sırasında dar bir köşede duruyordu. Tarihsel olarak, POC’den bir dönüş alan EMA şeritleri, potansiyel boğa koşuları için bir temel oluşturmuştur. Ancak CMF’sindeki tehditler, trendi etkileyen satın alma rallilerinde istenmeyen bir gecikmeye neden olabilir.

Sonunda, karlı bir hamle yapmak için zincirdeki gelişmelerin yanı sıra daha geniş bir duygu analizi de dikkate alınmalıdır.

Avalanche: AVAX Yükselişe Hazır mı? Tutmaya Devam mı Edilmeli Yoksa Satılmalı mı?
Chainlink, VeChain ve EOS Fiyat Analizi: 23 Mayıs
Zilliqa (ZIL) Aşağı Doğru Bir Yörüngeye Gidiyor Olabilir Ama İşte Uyarı!
Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada!
Ripple Fiyat Analizi: XRP, 20 Mart Çöküşünden Bu Yana Destek Sağlayan Trend Çizgisini Geri Almak İçin Savaşıyor

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Avalanche: AVAX Yükselişe Hazır mı? Tutmaya Devam mı Edilmeli Yoksa Satılmalı mı? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche: AVAX Yükselişe Hazır mı? Tutmaya Devam mı Edilmeli Yoksa Satılmalı mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!