Ethereum’un Zincir İçi Ölçümleri Sorunlu Ancak ETH Ancak Şu Durumlarda Yükselebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kripto piyasası son zamanlarda oldukça zorlu bir yolculuk geçirdi. Son 24 saatte kral altcoin Ethereum %3,54 oranında değer kazandı. ETH’nin kral para ile korelasyonu 0.91’de olduğu için BTC’nin hareketini yakından takip etti.

Ayılar ivme kazandığı için son 24 saat ETH için çok önemliydi. 20 Mayıs’ta, Ethereum ağının hacmi de son gün içinde %19,5 gibi büyük bir oranda düştü. Kuşkusuz bunlar, Ethereum ekosistemi ve genel olarak kripto topluluğu için endişe verici sinyallerdir.

Peki Ya Ethereum Çizelgeleri?

Fiyatlardaki düşüş ve finansal piyasalarda artan korkuyla birlikte işlem hacmi ETH genelinde büyük bir darbe aldı.

Glassnode’un bildirdiği gibi, medyan işlem hacmi 16 ayın en düşük seviyesi olan 107.7$’a düştü. Bu, bir şekilde balina aktivitesinin durgunlaştığına işaret ettiği için ekosistem için cesaret kırıcıydı.

Ve elbette, balina aktivitesi genellikle bir kripto varlığının genel duyarlılığının önemli bir göstergesi olarak görülüyor. Bir önceki düşük seviye 20 Mayıs’ta gözlemlenmişti.

Ethereum’un Zincir İçi Ölçümleri Sorunlu Ancak ETH Ancak Şu Durumlarda Yükselebilir! 3

Bir başka endişe verici ölçüm, birçok Ethereum tabanlı adreste düşüş eğilimi gösterdi. ETH’de kayıp olan adreslerin sayısı 21 Mayıs’ta 33.4 milyon ile 2 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Birçok adres kayıptayken, yatırımcıların pozisyonlarından çıktığını görmek şaşırtıcı olmaz.

EthereumEthereum’un Zincir İçi Ölçümleri Sorunlu Ancak ETH Ancak Şu Durumlarda Yükselebilir! 4

ETH, yaklaşmakta olan ‘Birleştirme’ nedeniyle sosyal medya görüşmelerine hakim olurken, Vitalik Buterin de merkez sahneyi aldı. Son zamanlarda, Tweetlerinden birinde “Artık bir milyarder değilim” yorumunu yaptı. Bu, Buterin’in dijital cüzdan varlıkları nedeniyle Ethereum topluluğu için şok edici bir gerçeklik kontrolü olarak geliyor.

(btw btw I'm not a billionaire anymore)

— vitalik.eth (@VitalikButerin) May 20, 2022

Kasım 2021 gibi yakın bir tarihte, dijital cüzdanı yaklaşık 1,5 milyar dolar değerinde varlık içeriyordu. Bloomberg’in bildirdiği gibi, o zamandan beri blok zinciri ile ilişkili Ether tokeninin fiyatı %55 düştü. Kasım 2021’de ETH, 4800 dolar civarındaydı ve o zamandan beri 2000 doların altına düştü. Bu zaman çerçevesindeki satışlar, düzenleyici karşıtlıkların yanı sıra makro rüzgarlara da suçlanabilir.

Öyle olsa bile, muzaffer olmak için Ethereum topluluğunun mevcut düşüş döneminde tüm cephelerde durgunluk uyarıları taramasıyla HODL yapması gerekecek.

Ethereum’un Zincir İçi Ölçümleri Sorunlu Ancak ETH Ancak Şu Durumlarda Yükselebilir!
Bitcoin’in (BTC) Neden Yine 30 Bin Dolar Aralığının Altında Olduğunu Çözme!
Kripto Kan Banyosu Etkisi: DeFi TVL Haziran 2021’den Beri En Düşük Seviyelere Düştü!
Cosmos (ATOM) Uzun Vadede Etkileyici Fiyat Direncini Sürdürebilir mi?
Avalanche: Bir kar Fırtınasına Yakalanan AVAX, Kazanın Yükünü Taşıyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum’un Zincir İçi Ölçümleri Sorunlu Ancak ETH Ancak Şu Durumlarda Yükselebilir! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’un Zincir İçi Ölçümleri Sorunlu Ancak ETH Ancak Şu Durumlarda Yükselebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!