OpenSea, 'Seaport’ pazaryeri protokolünü başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Seaport protokolü, OpenSea’nın kontrolü veya yönetimi altında değil, biz de paylaşılan bu protokolün üzerine inşa edilen birçok kişiden sadece biri olacağız.”

NFT pazaryeri OpenSea, “güvenli ve etkili bir şekilde NFT almak ve satmak” için bir Web3 pazaryeri protokolünün başlatıldığını duyurdu.

OpenSea, cuma günü paylaştığı blog yazısında Seaport isimli pazaryeri protokolünün, kullanıcılara Ether (ETH) gibi ödeme tokenleri dışında varlıklar sunarak NFT alma seçeneği vereceğini belirtti. Platforma göre bir kullanıcı, bir NFT karşılığında “bir dizi ETH / ERC20 / ERC721 / ERC1155 ürünü arz etmeyi kabul edebilir”, yani bu durum, ödeme yöntemi olarak bir token kombinasyonunu değiştirme anlamına geliyor.

SeaPort kullanıcıları ayrıca teklif verirken NFT sanat eserleri veya bir koleksiyonun parçaları üzerindeki belirli özellikler gibi isteklerini belirleyebiliyor. Platform, miktar orijinal teklifin miktarını aşmadığı sürece bahşiş vermeyi de destekliyor.

NFT pazarı, “Seaport protokolü, OpenSea’nın kontrolü veya yönetimi altında değil, biz de paylaşılan bu protokolün üzerine inşa edilen birçok kişiden sadece biri olacağız. Seaport’un benimsenmesi büyüdükçe ve geliştiriciler yeni kullanım durumları oluşturdukça, hepimizin sorumluluğu birbirimizi güvende tutmak olacak.”

Introducing Seaport, a brand new web3 marketplace protocol for safely and efficiently buying and selling NFTs.

With an emphasis on flexibility and optimizations, Seaport has been built to support new and evolving use-cases for where NFTs are heading.https://t.co/3lUQIQm0km

— OpenSea (@opensea) May 20, 2022

Sosyal medyadaki bazı kişilerin yeni pazaryeri protokolündeki kavramlar hakkında kafası karışmış gibi görünüyor. Twitter kullanıcısı EffortCapital, Seaport’un 0x v4 NFT değişimleriyle nasıl kıyaslandığının araştırılmasını istedi, kullanıcı phuktep ise tek bir token için hem NFT hem de ETH işlemlerinin vergi formlarında nasıl beyan edileceğini sorguladı.

So with seaport you can offer an NFT for an NFT… essentially bartering? If I’m understanding correct.

Say I want to purchase a Bored Ape I could offer 30 ETH a Mutant and a Cool Cat instead of just purchasing it via opensea?

— Cloud (@CloudNFT_) May 20, 2022

Bu yeni gelişme, OpenSea’nın nisan ayında tecrübeli kullanıcıların deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan NFT pazaryeri toplayıcı Gem’i satın aldığını duyurmasının ardından gerçekleşti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea, 'Seaport’ pazaryeri protokolünü başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!