Terra ekibi kurtarma planındaki üç önemli revizyonu duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terra ekibi, topluluk için felaket geçen iki haftanın ardından Terra ve TerraUSD için sundukları kurtarma planında yaptıkları revizyonları duyurdu.

Terra ekibi, topluluk için felaket geçen iki haftanın ardından Terra (LUNA) ve TerraUSD (UST) için sundukları kurtarma planında yaptıkları revizyonları duyurdu.

Terra, 20 Mayıs tarihli gönderisinde Terra kurtarma ve yeniden dağıtım planında yapılan üç büyük revizyonu duyurdu. Gönderiye göre başlangıç likiditesinin artırılması, saldırı öncesi LUNA sahipleri için yeni likidite profili oluşturulması ve saldırı sonrası UST sahiplerine dağıtılacak miktarın azaltılması önerilen değişikler arasında yer alıyor.

1/ We have published an amendment to Proposal 1623, incorporating the community’s feedback since its publication 2 days ago. Please see below for details https://t.co/liISBn3Baa

— Terra Powered by LUNA (@terra_money) May 20, 2022

Duyuruda saldırı öncesi Anchor UST (aUST) sahipleri, saldırı sonrası LUNA sahipleri ve saldırı sonrası UST sahiplerinin ilk likidite parametrelerinin değiştirildiği belirtildi. Yüzde 15 ile 30 arasında olacak bu değişiklik, Terra’ya göre ileride görülebilecek enflasyonist baskıları azaltacak ve başlangıç sırasında token arzını artıracak.

Bunun yanı sıra, 10 binden az LUNA bulunduran cüzdanlar da yukarıda bahsi geçen gruplarla aynı likiditeye sahip olacak. Dahası, LUNA birikimlerinin yüzde 70’i altı ay sonradan itibaren yaklaşık iki yıl içinde devredilecek. Terra, bu yeni likidite profilinin az sayıda token sahiplerine de aynı başlangıç likiditesinin sunulmasını sağlayacağını düşünüyor.

Son olarak, saldırı sonrası UST sahiplerine ayrılan miktar yüzde 20’den 15’e düşürüldü. Yüzde 5’lik fark ise topluluk havuzuna aktarılacak.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Terra ekibi kurtarma planındaki üç önemli revizyonu duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!