Güney Koreli Hukuk Şirketinden Terra CEO’suna Dava!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney koreli hukuk şirketinden Terra CEO’suna dava. UST’nin düşüşünün ardından, önde gelen bir Güney Koreli hukuk firmasının Do Kwon’a dava açması bekleniyor.

Yerel Munhwa Ilbo gazetesindeki  kaynağa göre, Güney Kore’nin önde gelen hukuk firmalarından biri olan LKB & Partners, UST stablecoin‘inin çöküşü nedeniyle para kaybeden yatırımcılar adına Terraform CEO’su Do Kwon‘a dava açacak. Ayrıca firma, Kwon’un varlıklarına el koymak için bir haciz emri çıkarmaya karar verdi. LKB’nin ortaklarından Kim Hyeon-Kwon gazeteye şu açıklamalarda bulundu:

Şirkette de mağdur yatırımcılar var ve Seul Polis Teşkilatı Mali Soruşturma Birimi’nde Kwon’a karşı şikayette bulunacağız.

Hukuk firması, başka bir yerel gazete olan Yonhap’ta yer alan bir habere göre, Terra’nın kurucu ortağı Daniel Shin’e dava açmayı da düşünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Güney Koreli Hukuk Şirketinden Terra CEO’suna Dava!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!