Solana (SOL) Terra Fiyaskosundan Sonra 50 Doların Üzerinde Duruyor, Ancak Daha Sonra Bu Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Terra (LUNA) ve TerraUSD (UST) sıralamaları düşürdükten sonra piyasa değeri komşuları olarak bazı yeni kripto varlıklarıyla uğraşan Solana [SOL] tokeni için zor birkaç hafta oldu. Bununla birlikte, basın zamanında, piyasa değerine göre sekizinci en büyük kripto tokeni, son gün %3,53 oranında toplanıp geçen hafta %23,62 oranında düştü.

İlk 10 kripto para arasında sadece Cardano (ADA) benzer bir günlük ralliye tanık oldu. Olduğu söyleniyor, Solana bir zamanlar sahip olduğu yükselen yıldız statüsünden uzun bir yol kat etti.

SOLANA

Basın zamanında, Solana’nın kilitlenmiş toplam değeri (TVL), son 24 saatte %3,76 oranında yükseldikten sonra 4,36 milyar dolar civarındaydı. Ancak bu, Solana’nın TVL’sinin yaklaşık 15 milyar dolardan sert bir şekilde düştüğü gerçeğini değiştirmiyor.

Solana (SOL) Terra Fiyaskosundan Sonra 50 Doların Üzerinde Duruyor, Ancak Daha Sonra Bu Olabilir! 4

TVL kayıpları yeterince kötü değilse, Solana’nın geliştirme faaliyetinin 2021 Aralık ayının ortasından bu yana sürekli bir düşüş eğiliminde olduğunu da unutmayın. Bu, topluluk üyelerinin projeyi inşa eden ve özellikler geliştiren topluluk üyelerinin muhtemelen daha az katkıda bulunduğunu veya başka bir yere taşındığını gösteriyor. Kısacası, metrik 2021’in 1. – 3. çeyreğinde olduğundan daha yüksek olsa bile, sürdürülebilir uzun vadeli büyümenin bir işareti değil.

Solana Solana (SOL) Terra Fiyaskosundan Sonra 50 Doların Üzerinde Duruyor, Ancak Daha Sonra Bu Olabilir! 5

SOL’un fiyatı ne olacak? 240 doların üzerindeki yüksek seviyelerden, madeni para, basın zamanında 60 doların altındaydı. Ancak şu anda göstergeler yükseliş mi yoksa düşüş mü?

Göreceli Oynaklık Endeksi [RVI], gelecekteki oynaklığın SOL’nin fiyatını yukarı veya aşağı çekebileceğini gösterdi. Ayrıca, bu yeterince kafa karıştırıcı değilse, Müthiş Osilatör [AO], basın zamanında sıfır çizgisinin altında tek bir yeşil çubuk ortaya çıkardı. Genel olarak, bir yatırımcı piyasanın hala istikrarlı olmaktan uzak olduğundan emin olabilir.

Solana Solana (SOL) Terra Fiyaskosundan Sonra 50 Doların Üzerinde Duruyor, Ancak Daha Sonra Bu Olabilir! 6

Messari Research tarafından hazırlanan bir rapor, ağın 2021’in son çeyreğinde büyük zirvelere ulaştıktan sonra 2022’nin ilk çeyreğinde nasıl ilerlediğini karşılaştırırken Solana’yı gerçekten mercek altına aldı.

Raporda, Solana’nın gelirinin arkasında bir faktör olarak “düşük ağ performansı” belirtilmesine rağmen , raporda şunlar belirtildi:

“Piyasa değeri ve gelir sırasıyla %30 ve %43,5 azalırken, ağ, ortalama aktif benzersiz ücret ödeyenler (+%28,4), saniye başına ortalama işlem sayısı (+94,8) ve toplam ortalama ile nicel olarak kullanımda sürekli artış trendleri yaşadı. günlük işlemler (+%4,2).”

Solana (SOL) Terra Fiyaskosundan Sonra 50 Doların Üzerinde Duruyor, Ancak Daha Sonra Bu Olabilir!
Bitcoin’in (BTC) Mevcut ‘Aşırı Satım’ Durumu 30 Bin Doları Aşan Bir Toparlanmayı Tetikleyebilir mi?
Polkadot, NEAR ve Algorand Fiyat Analizi: 16 Mayıs
Litecoin’in Yeni Düşük Seviyesi ve % 7’lik Bir Yükseliş… Bu Klasik Bir Durum Mu?
Cardano %6 Arttı, Bitcoin’in 30 Bin Doların Altındaki Konsolidasyonu Devam Ediyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Solana (SOL) Terra Fiyaskosundan Sonra 50 Doların Üzerinde Duruyor, Ancak Daha Sonra Bu Olabilir! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Solana (SOL) Terra Fiyaskosundan Sonra 50 Doların Üzerinde Duruyor, Ancak Daha Sonra Bu Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!