Bitcoin Cash, Tron, MANA Fiyat Analizi: 15 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Daha geniş pazar geçen hafta 1.2T $ işaretine kadar düşerken, HODLers satış durumunu durdurmaya çalışıyor. Ancak, daha geniş görünümü kendi lehlerine sürdürülebilir bir şekilde değiştirmek için daha yüksek hacimler enjekte etmeleri gerekiyor. 

Bitcoin Cash, Tron ve MANA, 12 Mayıs’ın en düşük seviyelerinden geri dönerken kazançlarında bir artış kaydetti.  

Bitcoin Cash (BCH) Analiz

Bitcoin Cash, Tron, MANA Fiyat Analizi: 15 Mayıs 4

Önceki yükseliş çabasında BCH, beş aylık trend çizgisi direncinin (beyaz, önceki destek) üzerinde bir nokta talep etti. Ne yazık ki, piyasa genelindeki çöküş aşamasının başlamasından sonra, düşüş eğilimi BCH’yi son birkaç gün içinde rekor düşük seviyelerine sürükledi.

Ayrıca, 346 dolarlık direnç, 12 Mayıs’ta iki yılın en düşük seviyesine doğru bir düşüşe neden olan %54,58’lik bir düşüşün yolunu açtı. Son canlanma,  Kontrol Noktasının (POC, kırmızı) yakınında engeller buldu ve 212 $ bölgesinde yüksek likidite sunuyor. 20 EMA’nın  (yeşil) üzerinde ikna edici bir kapanış, POC’nin üzerinde bir kırılma şansını artıracaktır.

Aşırı satım dip seviyelerine doğru sürüklendikten sonra RSI, 38-50 aralığında sıkıştırmaya girdi. Boğalar dengeyi bozmaya çalışırken, 50 işaretinin ötesindeki herhangi bir kapanış, satın alma gücünde bir artışı teyit edecektir.

Tron (TRX) Analiz

AnalizBitcoin Cash, Tron, MANA Fiyat Analizi: 15 Mayıs 5

0.06$ bölgesinden çıkışından bu yana TRX, yükseliş yolunda birden fazla Fibonacci engelini yakalarken dikkate değer kazançlar elde etti. Altcoin için çok ihtiyaç duyulan bir verimle paketlenen %50 Fibonacci seviyesinin ötesinde kalıcı yükseklerin yanı sıra daha yüksek düşükler.

0,08 dolar seviyesi, çok haftalık trend çizgisi direncinin (sarı, kesikli) ve %61,8 Fibonacci seviyesinin bir birleşimini temsil ediyordu. Sonuç olarak, fiyat hareketi 0,06 $ işaretini yeniden test etmek için düştü. 

Bu düşüşten bu yana TRX, Bollinger Bantlarının  temel çizgisinin (yeşil) üzerinde sürekli bir kapanış bulmakta zorlanıyor.

MANA Analiz

AnalizBitcoin Cash, Tron, MANA Fiyat Analizi: 15 Mayıs 6

Bu yılki başlangıcından sonra MANA, 2 dolarlık bölgenin zincirlerini kırmak için kademeli bir büyüme yörüngesindeydi. Ancak ayılar, Nisan ayının başından bu yana birden fazla satış gerçekleştirdikleri için yükseliş anlatısına katılmadılar.

MANA 12 Mayıs’ta yedi ayın en düşük seviyesini gösterirken, 1,3$ seviyesinin altına düşüş 0,7$ taban çizgisine doğru hızlı bir düşüşe yol açtı. Son geri dönüş, alternatifin 20 EMA’sının (kırmızı) nihayet güneye giden yolculuğunu terk etmesine ve yukarı bakmasına yardımcı oldu.

Alt’ın RSI’si, 63 işaretini birçok kez test ederken orta çizginin üzerinde kaldı. CMF, sıfır çizgisinin üzerine çıkarken alım gücü öngördü. Son birkaç saatteki yüksek zirveler nedeniyle CMF, fiyatta düşüş eğilimi gösterdi.

Bitcoin Cash, Tron, MANA Fiyat Analizi: 15 Mayıs
Bitcoin 30 Bin Doların Altında, Polkadot %7 Oranında Daha Topladı!
Sandbox (SAND) Yatırımcıları Bu Piyasa Çöküşünden Sonra Yollarını Düzeltecek mi?
Uniswap: UNI’nin Neden Bir Düşüş Bahsi Olduğunun Devam Ettiğinin Analizi
Ethereum Balina İşlemleri 4 Ayın En Yüksek Seviyesine Çıktı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin Cash, Tron, MANA Fiyat Analizi: 15 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Cash, Tron, MANA Fiyat Analizi: 15 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!