Sandbox (SAND) Yatırımcıları Bu Piyasa Çöküşünden Sonra Yollarını Düzeltecek mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

12 Mayıs, kripto piyasasında Terra (LUNA) ve TerraUSD (UST) tarafından düşünülemez düşüklere çakılan katliamlara tanık oldu. Bununla birlikte, 13 Mayıs’ta Bitcoin ve Ether bir günde %5’ten fazla iyileşme gördü. Bu da altları artırdı. Sonuç olarak, drama, yatırımcıların favori varlıkları hakkında hissettiklerini önemli ölçüde değiştirdi.

Bununla birlikte, son koşullar meta verisi token yatırımcılarını belirli bir projeyi ele alma biçimlerini yeniden düşünmeye ikna etti mi? Bakalım metrikler ne diyor.

Sandbox (SAND), blockchain tabanlı bir dünya inşa platformu olma potansiyeliyle ünlü olmalıydı. Bunun yerine, büyük ölçüde, yatırımcıların yüksekten satıp çıkabilmeleri için düşükten satın aldıkları varlık türü olarak görülüyor. Buna rağmen, basın zamanında SAND, piyasa değerine göre en büyük 40. kripto paraydı.

Peki yatırımcılar SAND’ı taahhüt etmeye hazır mı yoksa parmaklarının arasından kayıp mı gidiyor? Görüyorsunuz, borsalarda SAND arzı, on milyonlarca jetonla keskin bir şekilde yükselerek Şubat ayı sonlarında görülen seviyelere ulaştı, bu da ikincisinin daha olası olduğu anlamına geliyor.

Sandbox (SAND) Yatırımcıları Bu Piyasa Çöküşünden Sonra Yollarını Düzeltecek mi? 5

Ancak, gerçekleşen önemli bir olay, 5 Mayıs’ta Sandbox’ın Yaş Tüketilen metriğinde büyük bir artış oldu. Bu bize, SAND’ın fiyatı düşerken bile çok sayıda boşta duran jetonun hareket ettiğini söylüyor. Bu metrik, basın zamanında tekrar hafifçe yükseliyordu ve yatırımcıların varlığa daha fazla dikkat ettiğini ima ediyordu.

Sandbox Sandbox (SAND) Yatırımcıları Bu Piyasa Çöküşünden Sonra Yollarını Düzeltecek mi? 6

Bu arada, 100.000 doların üzerindeki balina işlemlerini incelerken, Sandbox’ın fiyatı düştükçe bunların yükselmeye başladığını görebiliriz. Kısa bir süre sonra toparlanma başladı. Balinaların düşüşü satın alması mümkün olsa da, borsa arzı verileri, kar almanın yeniden gerçekleşebileceğini gösteriyor.

Sandbox Sandbox (SAND) Yatırımcıları Bu Piyasa Çöküşünden Sonra Yollarını Düzeltecek mi? 7

Basın zamanında yeşil bir mum oluşmasına rağmen, bu boğaların devreye girmesi için bir işaret değil. Müthiş Osilatör [AO] sıfır çizgisinin altında yükselen kırmızı çubuklar gösterdi, yükselen düşüş baskısının bir işareti.

Sandbox Sandbox (SAND) Yatırımcıları Bu Piyasa Çöküşünden Sonra Yollarını Düzeltecek mi? 8

Buna ek olarak, Göreceli Güç Endeksi [RSI], Sandbox’ın basın zamanından kısa bir süre önce aşırı satılan bir varlık olduğunu gösterdi.

Sandbox (SAND) Yatırımcıları Bu Piyasa Çöküşünden Sonra Yollarını Düzeltecek mi?
Uniswap: UNI’nin Neden Bir Düşüş Bahsi Olduğunun Devam Ettiğinin Analizi
Ethereum Balina İşlemleri 4 Ayın En Yüksek Seviyesine Çıktı!
13 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano ve Solana
Decentraland, EOS, PancakeSwap Fiyat Analizi: 13 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Sandbox (SAND) Yatırımcıları Bu Piyasa Çöküşünden Sonra Yollarını Düzeltecek mi? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sandbox (SAND) Yatırımcıları Bu Piyasa Çöküşünden Sonra Yollarını Düzeltecek mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!