Japon Bankası Nomura, Müşterilere Bitcoin Türevleri Sunuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japon bankası Nomura, müşterilere bitcoin türevleri sunuyor.  Cuma günü, bir Japon yatırım bankası olan Nomura, Twitter’da Asyalı müşterilerine tezgah üstü Bitcoin türevleri ticareti yapmaya başladığını duyurdu.

Nomura’nın kripto para birimi ürünlerine yönelik kurumsal talep arttıkça, banka Asyalı müşterilerine Bitcoin türevleri ihraç etmeye başladı.

Nomura, yayınladığı gönderide şu açıklamalarda bulundu:

Singapur dışındaki Asya’daki müşteriler için Bitcoin OTC türevlerini piyasaya sürdük. Ayrıca bu hafta CME Group’ta Cumberland Says ile ilk Bitcoin vadeli işlemleri ve options işlemlerimizi gerçekleştirdik.

Eski Nomura Asya piyasaları şefi Rig Karkhanis şu ifadeleri söyledi:

Seçenekler, yatırımcıların volatilite ticaretini doğrudan yapmasına ve kripto pazarındaki aşağı yönlü risklere karşı koruma sağlamasına olanak tanıyor.

Nomura’nın forex konfigürasyon başkanı Tim Albers, Bloomberg ile yaptığı röportajda şunları söyledi:

Son zamanlarda önemli bir oynaklık oldu. Ortalık yatıştığında, değerlemeler kurumsal müşteriler için daha çekici hale gelecektir. Bunu hayata geçireceğimiz için oldukça heyecanlıyız.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Japon Bankası Nomura, Müşterilere Bitcoin Türevleri Sunuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!