O Haber Gelirse Bitcoin ve Altcoin’ler Fırlar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de ünlü bir kripto para analisti olan Bozokcoin, yakın zamanlı bir tweet’inde, son düşüşüyle birçok habere konu olan Terra (LUNA) ve Bitcoin (BTC) çöküşünden bahsetti. Bu sırada Terra’dan yeni bir açıklama geldi. İşte detaylar… Bitcoin (BTC) fiyatını ve detaylı piyasa verilerini buradan görebilirsiniz.

Bozokcoin: “O haber” gelirse, Bitcoin 33.000 doların üzerine çıkar

Kırmızı renge bürünmüş piyasaya yönelik son düşüncelerini aktaran Bozokcoin, bu kırmızılıkta sert düşüşüyle insanları hayretler içerisinde bırakan Terra hakkında da konuştu. Analist, LUNA’nın piyasanın başına bela olduğunu, mevcut durumda Bitcoin’in stabil hale geldiğini ancak altcoin’lerin çöktüğünü söyledi. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Luna (LUNA) ve ilgili stablecoin’i TerraUSD (UST) fiyatları bir süredir serbest düşüşte. Çünkü ABD dolarına sabit kalması gereken UST, 1 doların altına indi.

Bozokcoin, LUNA’nın sert düşüşüyle kaldıraçlı işlem açanların olduğunu ve birçok yatırımcının ciddi bir kayıp yaşadığını aktarıyor. Sermayesini sıfırlayan yatırımcıların sayısının çokluğuna da dikkat çekiyor. Analist, LUNA’ya yönelik kurtarma haberinin gelmesi durumunda LUNA’nın yükseliş yaşayabileceğini, bu durumun piyasayı olumlu etkileyeceğini düşünüyor. Bu tarz bir haberin gelmesi durumunda altcoin’lerin yüzde 20-30’luk yükselebileceğini, BTC’nin ise 33.000 doların üzerine çıkabileceğini aktarıyor. Yazım sırasında BTC, 31.000 dolar seviyelerinde el değiştiriyor.

Luna Vakfı’ndan kurtarma planına yönelik açıklama geldi

Medyaya yansıyan haberlere göre, süreç hakkında bilgi sahibi olan üç kaynak, Luna Foundation Guard’ın güç durumdaki UST stablecoin’ini desteklemek için 1 milyar doların üzerinde para toplama umuduyla büyük kripto yatırımcılarına ulaştığını aktardı. Algoritmik stablecoin Pazartesi günü 0.61 dolara kadar düştü.  UST gibi algoritmik stablecoin’lerin, dolar gibi temel bir fiat para biriminin fiyatına birebir sabitlenmesi amaçlanıyor. Ancak UST, Pazartesi günü 0.61 dolara kadar düştü.

Binance'deki Bu Altcoin Felaket Bir Satışla Çakıldı!

Kaynaklara göre, grup şimdi sektörün en büyük yatırım firmaları ve piyasa yapıcılarından bazılarından taze sermaye toplamak istiyor. İddialara göre, şu anda müzakere edilmekte olan anlaşma, yatırımcılara LUNA tokenlarını yüzde 50 indirimle satın alma fırsatı sunuyor, ancak bu tokenlar iki yıllık bir vesting programına tabi olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
O Haber Gelirse Bitcoin ve Altcoin’ler Fırlar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!