SBI Motor Japan, Ödemelerde XRP ve Bitcoin Kabul Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri artık hemen hemen birçok alanda kullanılmaya başladı. Bu kez bir hamle de Tokyo merkezli Japon ikinci el araba ihracat şirketi olan SBI Motor Japan’dan geldi. SBI Motor Japan, artık ödeme seçenekleri olarak XRP ve Bitcoin’i (BTC) kabul ettiğini duyurdu.

SBI Motor Japan’dan XRP ve Bitcoin Adımı

Japonya’nın kripto konusundaki katı tavrına rağmen SBI Motor Japan, artık ödeme seçenekleri olarak XRP ve Bitcoin’i kabul etmesi Japonya için önemli bir adım olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca söz konusu ödemeler, finans devi SBI Group’un kripto para ticaret iştiraki olan SBI VC Trade aracılığıyla yapılacak. Bunun yanında SBI Motor Japan’ın Afrika bölgesinde iş yapmaya odaklandığını belirtelim.

İlginizi çekebilir: Bir Cüzdandan Binance’e 285 Milyon Dolarlık UST Aktarıldı

Ayrıca SBI Group yaptığı duyuruda, Afrika’da artan kripto para birimi benimsemesinin altını çizdi. Hatırlatmak gerekirse Afrika son zamanlarda kripto para birimleri konusunda önemli gelişmelere imza atıyor. Bilindiği üzere kısa süre önce Orta Afrika Cumhuriyeti’nin resmi para birimi olarak Bitcoin’i (BTC) kabul etti.

Ek olarak Tokyo merkezli finansal holding SBI Group’un bir yan kuruluşu olan Morningstar, XRP fayda programını genişlettiğini de duyurdu. Bunun yanında SBI Africa, kripto para birimlerine desteğini genişletmeye devam edeceğini de vurguladı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SBI Motor Japan, Ödemelerde XRP ve Bitcoin Kabul Ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!