Kripto Piyasaları 4 Günde 300 Milyar Dolar Kaybetti, Bitcoin Temmuz 2021’den Beri En Düşük Günlük Kapanışı Gördü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, 2021 yazından bu yana en düşük günlük kapanışını gerçekleştirdi. Altcoinlerin çoğu, büyük fiyat düşüşleriyle daha da fazla acı çekmeye devam ediyor.

Varlık değer kaybetmeyi bırakmadığı için Bitcoin’in düşüşleri son 24 saat içinde devam etti. Çoğu altcoin, Ripple, Solana, Cardano, Shiba Inu, Polkadot ve diğerlerinden büyük fiyat düşüşleriyle benzer veya daha da kötü bir konumda. Buna karşılık, NEAR Protocol birkaç kazanan arasında yer alıyor.

Bitcoin

En son FOMC toplantısının ardından birincil dijital varlığın 40.000 dolara yükseldiği sadece dört gün önceydi. Bu seviyenin üstesinden gelmede başarısız olmasına rağmen, piyasa görünümü tamamen değişmeden önce birkaç saat boyunca buna yakın durdu.

Sadece birkaç saat içinde BTC, 4.000 $ düşerek birkaç haftanın en düşük seviyesi olan (o sırada) 36.000 $’a düştü. Bu başlı başına önemli bir fiyat düşüşü olsa da, son değildi. Dün bildirildiği üzere, Bitcoin yeni bir yerel dip grafiği oluşturmak için 35.000 doların altına düştü, bu sefer Ocak ayının sonundan bu yana en düşük seviye.

Bununla birlikte, kripto para birimi bir kez daha 33.000 doların biraz üzerine düştüğü için hepsi bu kadar değildi. Bu, geçen yılın yazından bu yana en düşük günlük kapanış fiyatı oldu.

Şu an itibariyle, Bitcoin hala bu seviyede mücadele ediyor. Bu nedenle, piyasa değeri bir darbe daha aldı ve şimdi 635 milyar dolara düştü.

Kripto Piyasaları 4 Günde 300 Milyar Dolar Kaybetti, Bitcoin Temmuz 2021’den Beri En Düşük Günlük Kapanışı Gördü! 3

Altcoinler Değer Kaybetmeye Devam Ediyor

Bitcoin’e benzer şekilde, çoğu alternatif kripto para da son birkaç gündür serbest düşüş yaşıyor. Pek çoğu, birkaç ayın en düşük seviyelerini kaydetti.

Ethereum bu ayın başlarında 3.000 dolara dokundu, ancak o zamandan beri 500 doların üzerinde değer kaybetti. Son 24 saatteki %4,5’lik bir başka düşüş, ikinci en büyük kripto para birimini 2.500 doların çok altına getirdi.

Binance Coin (bir günde %5 düşüş), bir haftadan kısa bir süre önce 400 doların üzerinde durduktan sonra şimdi 340 dolardan işlem görüyor. Terra ve Dogecoin benzer oranlarda düşüş yaşadı.

Ripple, Solana, Cardano, Polkadot, Avalance ve Shiba Inu, daha da önemli miktarda değer kaybetti.

NEAR Protocol, %9’luk kayda değer bir fiyat artışıyla birkaç istisna arasında yer alıyor. Sonuç olarak, NEAR 11 doların üzerinde işlem görüyor.

Bununla birlikte, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri 1,5 trilyon doların biraz üzerine düştü. Bu, metriğin dört gün içinde yaklaşık 300 milyar doların gittiğini gördüğü anlamına geliyor.

bitcoin Kripto Piyasaları 4 Günde 300 Milyar Dolar Kaybetti, Bitcoin Temmuz 2021’den Beri En Düşük Günlük Kapanışı Gördü! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Piyasaları 4 Günde 300 Milyar Dolar Kaybetti, Bitcoin Temmuz 2021’den Beri En Düşük Günlük Kapanışı Gördü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!