Hindistan Maliye Bakanı Blockchain Hakkında Konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisi Bitcoin (BTC) ile hayatımızı girdiğinden beri oldukça önemli bir yol kat etti. Günümüzde finans sektöründen sanat sektörüne kadar uzanan, birçok alanda kendisine yer bulan Blockchain, düzenleyicilerin de odak noktası olmuş durumda. Konu hakkında konuşan Hindistan Maliye Bakanı Nirmala Sitharaman, Blockchain teknolojisinin önemini kabul ederken, içerisinde barındırdığı anonimliği doğal bir risk olarak tanımladı.

Hindistan Maliye Bakanı Blockchain Temkinli Bir Şekilde Destekliyor

Ülkedeki yeni teknolojilerin kullanımı ve güvenliği konusunda konuşan Hindistan Maliye Bakanı Nirmala Sitharaman, Blockchain olarak da adlandırılan dağıtılmış defter teknolojisini (DLT) kullanmanın “kesinlikle zorunlu” olduğunu ve hükümetin de aynı şekilde kullanılmasını desteklediğini açıkladı.

Bakan bu teknolojinin oldukça önemli ve kullanılması gerektiğini belirtirken, beraberinde getirdiği risklere karşı da önlem alınması gerektiğini vurguladı.

İlginizi çekebilir: Utah Valisi Dijital İnovasyon Yasasını Onayladı

Anonimliği tüm denklemde ki “güçlü bir belirsizlik” olarak nitelendiren Sitharaman, “kendimizi doğal bir risk oluşturabilecek bu anonim unsura karşı koruyamadığımız sürece, muhtemelen kendimizi hayal ettiğimizden çok daha fazla açığa çıkaracağız” dedi.

Diğer taraftan Sitharaman, Bitcoin (BTC) gibi özel kripto para birimlerinin de Hindistan’da “oldukça hızlı yayıldığını” kabul açıkladı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Hindistan Maliye Bakanı Blockchain Hakkında Konuştu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!