Binance, Türkiye’deki Sahte Reklam Panolarına İşlem Başlattığını Duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Türkiye ayağı Binance TR, yatırımcıları dolandırmayı hedef alan sahte Binance markalı reklam panoları hakkında işlem başlattığını duyurdu.

Binance Türkiye 8 Mayıs tarihinde resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımda:

Bir süredir Türkiye’nin farklı bölgelerinde aşağıdaki görsele benzer reklam panoları göze çarpmaktadır. Aşağıdaki görselin Binance ile ilgisi yoktur Dolandırıcılık faaliyeti içinde oldukları açıkça belli olan kişiler hakkında gerekli hukuki süreçler başlatılmıştır.

açıklamalarında bulundu.

Üzerinde Türkçe yazı bulunmayan reklamda, Binance’in logosunu ve ismini kullanarak “Binance Turist” yazısı bulunuyor ve reklamın alt kısmında ise kripto paralar yer alıyor.

Hem Türk vatandaşlarının kripto paralara hem de kripto para borsalarının Türk vatandaşlarına ilgisi bulunuyor. Son dönemde Binance, Türkiyede 7/24 destek hattını başlatmışken Coinbase ise Türkiye’de bölge sorumlusu arıyor. Yakın zamanda Coinbase iş ilanı açmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Türkiye’deki Sahte Reklam Panolarına İşlem Başlattığını Duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!