Zilliqa: %42 Gün içi Rallisinden Baş Döndürücü Hacimlere!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Akıllı bir sözleşme kriptosu olan Zilliqa (ZIL), başlangıcından bu yana büyük ilgi gördü. Eh, üç ana özelliği bir araya getirdi: düşük maliyet, çevresel olarak sürdürülebilir ve yüksek ölçeklenebilirlik. Bu katalizörler gerçekten de daha iyi olmasa da rakiplerinden başkaları ile aynı seviyedeydi.

Ayrıca 4-5 Mayıs tarihleri ​​arasında yükselen fiyatlar ile ZIL’in değeri %42’nin üzerinde arttı. Bunu ne tetikledi?

Ekosistem, bu benzeri görülmemiş çekişe yardımcı olabilecek farklı duyurular, ortaklıklar vb. ile meşguldü. 6 Mayıs’ta Zilliqa , takipçilerinin oyun guruları Tom ve Valentin’in çalışmalarına ilk kez özel bir bakış atabilecekleri oyun stüdyosunu duyurdu. “Oyunun Geleceği” olarak adlandırılan oyun tutkunları şimdiden katılmak için sıraya girdi.

Things have been cooking in #Zilliqa's gaming studio and soon, you can get an exclusive first look at what our gaming gurus Tom and Valentin have been up to behind the scenes! 🔧🎮🕹

RSVP for your spot at "The Future of Gaming" now! ⬇https://t.co/f1uVocSGXS pic.twitter.com/cHudwWGJvN

— Zilliqa (@zilliqa) May 6, 2022

Ayrıca proje , Blockchain Gaming Alliance’a (BGA) katıldı ve Metapolis’i duyurdu. Zilliqa kısa süre önce kendi Metapolis metaverse’ini başlattı. VIP lansmanı Nisan ayının başında gerçekleşti, ancak sıradan kullanıcılar henüz giremedi. Bununla birlikte, beklenti, gerçekten de, endüstri genelinde ilginin toplanmasına yardımcı oldu.

Bu coşku, zincir üstü hacim metriğinde kendini gösterdi ve orada da inanılmaz bir etkinlik oldu. 7 Mayıs’taki tek büyük artışa bakın – bunun kendisi 7,7 milyar hacme sahip. Bu, yatırımcıların veya tüccarların uzun vadede inandıklarını ve piyasa oynaklığına rağmen bunu sürdürmeye devam edeceklerini gösteriyor.

ZilliqaZilliqa: %42 Gün içi Rallisinden Baş Döndürücü Hacimlere! 4

Kaynak: Santiment

Ayrıca, artış aynı duyguyu göstermese de geliştirme faaliyeti benzer bir tablo çizdi. Ancak, metrik önemli bir artış kaydetti. Geliştirme faaliyeti ve token fiyatı ve kapitalizasyon büyümesiyle olan ilişkisi, ZIL’in fiyatını daha da tetikleyebilir.

ZilliqaZilliqa: %42 Gün içi Rallisinden Baş Döndürücü Hacimlere! 5

Ayrıca, amiral gemisi ekosistemi, aşağıdaki tweet’te vurgulandığı gibi yıl boyunca birkaç farklı dönüm noktasına ulaştı.

Zilliqa is built differently.

And it is one of the best long term holdings.

$420.47 M – Total value locked

$19.84 M – ZilSwap DEX TVL

$0.90 M – Pillar Protocol TVL

$2.15 M – ZilSwap volume (24 hrs)

384,431 – No. of users#Zilliqa $ZIL pic.twitter.com/qOTg3lYRQi

— The Blockchain Media | We are hiring! (@thechainmedia) May 5, 2022

Zilliqa, basın zamanında, son 24 saat içinde %4’ten fazla arttı. CoinMarketCap’e göre ZIL, 0,08 dolardan işlem gördü. Yavaş bir fiyat artışına rağmen, ZIL geçmişte şaşırtıcı bir yükseliş göstermişti. Diğer kriptoların herhangi bir ivme elde etmek için mücadele ettiği bir ayda %400’ün üzerinde kazanç elde etti.

ZilliqaZilliqa: %42 Gün içi Rallisinden Baş Döndürücü Hacimlere! 6

Ancak Zilliqa bu kazanımları sürdüremedi. Yukarıda görüldüğü gibi Nisan ayında neredeyse %60 düştü. Bununla birlikte, ZIL, yukarıda belirtilen faktörleri göz önünde bulundurarak benzer bir ralliyi tekrarlayabilir mi?

Zilliqa: %42 Gün içi Rallisinden Baş Döndürücü Hacimlere!
Bitcoin: Fiyatlar 35 Bin Aralığına Düştükçe BTC HODL’ları Nasıl Uyum Sağlıyor!
Solana, İlk 10 Arasında En Büyük Günlük Kaybı Görüyor, Ancak Burada Umut İçin Bir Neden Var!
THORChain: RUNE’nin 10$ İşaretine Ulaşma Şansını Değerlendirmek
ApeCoin’in (APE) Bir Sonraki Dogecoin Olma İhtimalini Değerlendirme

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Zilliqa: %42 Gün içi Rallisinden Baş Döndürücü Hacimlere! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Zilliqa: %42 Gün içi Rallisinden Baş Döndürücü Hacimlere!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!