TRON: Piyasanın Geri Kalanı Kanarken TRX Yükseliyor, Bu Trend Gerçek mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

TRON’da yükseliş eğilimi vardı. Bitcoin’in 40 bin dolar sınırını geçememesi ve 38 bin dolar sınırını tutamaması, korkunun son günlerde içinde grafiklerde gerçekten yaygın olduğu anlamına geliyor. Bu ralli önümüzdeki günlerde sürdürülebilir mi?

TRON 1 Saatlik Grafiği

TRON: Piyasanın Geri Kalanı Kanarken TRX Yükseliyor, Bu Trend Gerçek mi? 3

Nisan ayının sonlarında, TRX 0,64 $ alanına (camgöbeği kutusu) düştü ve Mayıs ayının başına kadar daha düşük zaman dilimlerinde gerçek bir trend olmadan işlem gördü. 0,07 dolara keskin bir artış bile ayılar tarafından geri püskürtüldü.

Mayıs ayına girerken, Bitcoin 37,6 bin dolarlık alandan 40 bin dolarlık işarete tırmanmaya başladı ve TRX onun izinden gitti ve 0,0616 dolardan 0,09 dolara yükseldi. Bu salınım seviyeleri, bir dizi Fibonacci düzeltme seviyesi (sarı) çizmek için kullanıldı.

Bitcoin’in 40 bin dolardaki keskin reddine rağmen, TRX bir kez daha yükselmeden önce yalnızca %61.8 geri çekilme seviyesine kadar geri çekildi. Yazma sırasında, TRX tekrar 0.082 $ talep bölgesinin (üst camgöbeği kutusu) üzerindeydi ve bir kez daha 0.09 $’a yükselebilirdi.

Gerekçe

TRONTRON: Piyasanın Geri Kalanı Kanarken TRX Yükseliyor, Bu Trend Gerçek mi? 4

RSI, Nisan ayı sonlarında 0,07$’a hatalı bir yükselişi engelleyerek nötr 50 işaretinin etrafında gezindi. Bunu 0.09 dolara çok daha büyük bir ralli izledi ve RSI geçen hafta yükseliş momentumu göstermek için nötr 50’nin üzerinde kaldı.

OBV, TRX’in arkasında artan talebi göstermek için tırmanıyor. Dolayısıyla, ralli gerçekten de satın alma baskısı ile destekleniyor. Hem ADX (sarı) hem de +DI (yeşil) 20 işaretinin üzerinde olduğu için DMI da devam eden güçlü bir yükseliş eğilimi gösterdi.

Çözüm

TRON bu ralliyi sürdürebilir mi yoksa geçen haftanın tüm kazanımlarının izini mi sürecek? Söylentiyi satın alın, haberi satabilirsiniz ve 0,09 dolarlık bir yeniden test şort aramak için bir yer olabilir.

En güvenli bahis, TRON’da kenarda kalmaktır. 0.082 $ bölgesinin yeniden testinde küçük bir uzun pozisyon da denenebilir ve 0.097 $’a bir ralli hedeflenebilir ve işlem 0.08 $’ın altındaki bir seansta kesilebilir.

TRON: Piyasanın Geri Kalanı Kanarken TRX Yükseliyor, Bu Trend Gerçek mi?
Cardano Adresleri Yeni Bir Rekor Kırarken, ADA Sahipleri Bunun İçin Müteşekkir Olmalı…
Monero, Zilliqa, XRP Fiyat Analizi: 07 Mayıs
Zilliqa: %42 Gün içi Rallisinden Baş Döndürücü Hacimlere!
Bitcoin: Fiyatlar 35 Bin Aralığına Düştükçe BTC HODL’ları Nasıl Uyum Sağlıyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için TRON: Piyasanın Geri Kalanı Kanarken TRX Yükseliyor, Bu Trend Gerçek mi? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
TRON: Piyasanın Geri Kalanı Kanarken TRX Yükseliyor, Bu Trend Gerçek mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!