THORChain: RUNE’nin 10$ İşaretine Ulaşma Şansını Değerlendirmek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin’in fiyat hareketi ve FOMC toplantıları ile ilgili bir model, Bitcoin’in önümüzdeki ay 45 bin dolara doğru bir sıçrama görebileceğini öne sürdü. RUNE, güçlü bir sıçrama ve piyasa yapısında yükseliş yönüne doğru bir kayma gördü. Düşüş eğilimi, belirteç için 6,5 dolara küçük bir düşüş görebilir, ardından 9 dolar ve 10 dolara doğru bir koşu devam edebilir.

RUNE 1 Günlük Grafik

THORChain: RUNE’nin 10$ İşaretine Ulaşma Şansını Değerlendirmek 3

RUNE Nisan ayı başlarında 10$’ın altına düştüğünde, piyasa yapısı düşüşe geçti, çünkü son yüksek seviye olan 10$ kırıldı. Düşerken, fiyat Nisan sonunda 7.18$’da en son en düşük seviyesini belirledi ve son birkaç gün içinde RUNE bu seviyeyi geçmeyi başardı.

Ayrıca, Fibonacci geri çekilme seviyelerine (sarı) dayanarak, düşüş yönlü bir saldırı karşısında 6 dolar seviyesinin oldukça iyi bir seviyede tutulduğu ortaya çıktı. 5,2 dolardan 6,9 dolara kadar olan bölgenin tamamı, Thorchain yerel tokeninde uzun bir pozisyona dolar-maliyet ortalaması için kullanılabilir.

Gerekçe

RUNETHORChain: RUNE’nin 10$ İşaretine Ulaşma Şansını Değerlendirmek 4

Göstergeler, başka bir bacak aşağı görülebileceğini gösterdi. RSI, fiyat ve momentum arasında gizli bir düşüş eğilimi (pembe) gösterdi. Bu, önceki düşüş eğiliminin devam edebileceği anlamına geliyordu.

Yine de fiyat, düşüş trendinin en son en yüksek seviyesi olan 7.18 doları aştı. Bu nedenle, önceki düşüş trendinin yeniden başlamasından ziyade 6,5-7 dolara doğru bir düşüşün gerçekleşmesi daha olasıydı.

Müthiş Osilatör, RSI’nin nötr 50’yi geçememesine benzer şekilde sıfır çizgisinin altında kalmaya devam etti. Stokastik RSI de aşırı satım bölgesine yöneldi. OBV’de, geçen ay bir destek seviyesi direnç görevi gördü ve boğaların sürücü koltuğunda olduğunu göstermek için direnci bir kez daha aşması gerekecek.

Çözüm

Piyasa yapısı boğalar lehine değişmiş gibi görünse de, momentum göstergeleri 6,5 dolara doğru bir düşüşün görülebileceğini gösterdi. Böyle bir düşüş, 8,5 dolar ve 9,7-10 dolar arası kar alma hedefleri ile iyi bir satın alma fırsatı olabilir.

THORChain: RUNE’nin 10$ İşaretine Ulaşma Şansını Değerlendirmek
ApeCoin’in (APE) Bir Sonraki Dogecoin Olma İhtimalini Değerlendirme
6 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu
WAVES’de Devam Eden Bir İyileşme Bu Faktörlere Bağlıdır…
Bitcoin, 37 Bin Doların Altında, 2.5 Ayın En Düşük Seviyesine Düştü: Bir Saatte 100 Milyon Doların Üzerinde Tasfiye Edildi

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için THORChain: RUNE’nin 10$ İşaretine Ulaşma Şansını Değerlendirmek ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
THORChain: RUNE’nin 10$ İşaretine Ulaşma Şansını Değerlendirmek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!