Solana, İlk 10 Arasında En Büyük Günlük Kaybı Görüyor, Ancak Burada Umut İçin Bir Neden Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kriptodaki en son moda trendi başladı ve bu yüzden her yerde kırmızı çizgiler görüyorsunuz yatay değil dikey, dikkat edin. Bitcoin bir günde %8.43 düşerek 36.369.84$’lık basın zamanı fiyatına ulaşırken ve Ethereum %6.92 düşerek 2.737.81 $’dan işlem gördü, diğer alternatifler de listelerde düştü.

Bununla birlikte, büyük bir şok edici, tek bir günde %13,11 düşerek 81,74 $’a ulaşan Solana [SOL] oldu. Bu, ilk on kripto para arasında en büyük günlük değer kaybı oldu.

Tahmin edebileceğiniz gibi, Solana hacimleri basın zamanında yükseliyordu, ancak ani artışlar SOL’un fiyatının düştüğü Nisan ayındaki kadar yüksek değildi. Şimdilik yatırımcıların paniklerini kontrol altına almış görünüyor. Ancak, bu yakında değişebilir.

Solana, İlk 10 Arasında En Büyük Günlük Kaybı Görüyor, Ancak Burada Umut İçin Bir Neden Var! 4

Öte yandan, keskin bir düşüş gören bir diğer ölçüm, Solana’daki geliştirme faaliyetiydi. Daha fazla geliştiriciyi aramıza katmaya çalışmasına rağmen, kripto, Aralık 2021’den bu yana geliştirme aktivitesinde istikrarlı bir düşüş gördü.

SolanaSolana, İlk 10 Arasında En Büyük Günlük Kaybı Görüyor, Ancak Burada Umut İçin Bir Neden Var! 5

Bu ifşaatlar, Messari’nin Solana’nın 2022’nin ilk çeyreğindeki performansıyla ilgili raporunu yayınlamasıyla ortaya çıkıyor . Solana’nın bilinen ağ zorluklarını tartışan raporda, şunlar belirtildi:

“Ağ performansı sorunları 13 Aralık, 7 Ocak ve 21 Ocak’ta meydana geldi. Her durumda, verim kötüleşti ve TPS’de önemli bir düşüşe ve başarısız işlemlerde bir artışa neden oldu.”

Rapor, bunun ağın değerine zarar verdiğini ekledi.

Bununla birlikte, boğaların umutlu hissetmeleri için sebepler var. TradingView’in Bollinger Bantları oynaklığın arttığını gösterdi, ancak SOL mumlarının alt bandı nasıl kırdığına dikkat edin. Bu, varlığın aşırı satılmış sayılabileceğinin bir işaretidir ve bu da tekrar bir ralliyi tetikleyebilir.

SolanaSolana, İlk 10 Arasında En Büyük Günlük Kaybı Görüyor, Ancak Burada Umut İçin Bir Neden Var! 6

Buna ek olarak, Müthiş Osilatör [AO], basın zamanında yeşil çubukların yanıp söndüğünü ortaya çıkardı, bu da bir miktar yükseliş momentumunun mağazada olabileceğini gösteriyor.

Bardağın Yarısı Dolu

Messari’nin raporunda, Solana’nın yılın ilk çeyreğinde büyüme kilometre taşlarına ulaştığı kaydedildi. Rapor, ağ sorunları tarafından kuşkusuz gölgede bırakılsa da şunları ekledi:

“Birkaç gelişme, yeni NFT’ler ve milyar dolarlık satış hacmine ulaşan büyüyen NFT pazarları dahil olmak üzere ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı; DeFi uygulamalarında TVL’nin çeşitlendirilmesi; Phantom mobil cüzdan gibi UX’deki iyileştirmeler; ve DeFi dışındaki birçok sektörde yeni uygulamaların piyasaya sürülmesi.”

Solana, İlk 10 Arasında En Büyük Günlük Kaybı Görüyor, Ancak Burada Umut İçin Bir Neden Var!
THORChain: RUNE’nin 10$ İşaretine Ulaşma Şansını Değerlendirmek
ApeCoin’in (APE) Bir Sonraki Dogecoin Olma İhtimalini Değerlendirme
6 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu
WAVES’de Devam Eden Bir İyileşme Bu Faktörlere Bağlıdır…

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Solana, İlk 10 Arasında En Büyük Günlük Kaybı Görüyor, Ancak Burada Umut İçin Bir Neden Var! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana, İlk 10 Arasında En Büyük Günlük Kaybı Görüyor, Ancak Burada Umut İçin Bir Neden Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!