Özbekistan’dan Güneş Enerjisi ile Bitcoin Madenciliği Planı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özbekistan’dan güneş enerjisi ile bitcoin madenciliği planı. Özbekistan hükümeti, yerel işletmelerin güneş enerjisini kullanarak Bitcoin üretebileceğini açıkladı. Ayrıca hükümet, tüm kripto madenciliği şirketlerinin gelir vergisinden muaf tutulacağını açıkladı.

Özbekistan Bitcoin Madenciliğini Yasallaştırıyor

Bu hafta yayınlanan bir başkanlık direktifine göre, Özbekistan, işletmelerin güneş enerjisi kullanarak bitcoin madenciliği yapmasına izin verecek. Tüm yerli ve uluslararası şirketlerin kripto işlemlerini gelir vergisinden muaf tutacak.

Taşkent hükümeti, işletmelerin kendi güneş panellerini kullanarak Bitcoin madenciliği yapmasını istiyor.

Maden işletmeleri ise standart fiyatın iki katına elektrik şebekesine bağlanabilecek. Kararnameye göre yoğun kullanım dönemlerinde ek ücret uygulanabilir.

belgeye göre madencilik lisans gerektirmiyor, ancak işletmenin yeni kurulan Özbek Perspektif Projeleri Ulusal Ajansı’na kayıtlı olması gerekiyor.

Dünyanın en büyük ikinci Bitcoin madencilik merkezi olarak ABD’yi geride bırakan Kazakistan, eski kömür santrallerinin hakim olduğu ülkenin elektrik altyapısına yük getiren yasadışı madencilik operasyonlarını kapatmaya başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Özbekistan’dan Güneş Enerjisi ile Bitcoin Madenciliği Planı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!