Avalanche, Fantom, ZRX Fiyat Analizi: 05 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizlerde gördüğümüz, 1 Mayıs’ta birkaç haftanın en düşük seviyesine düştükten sonra, Bitcoin 4 saatlik 20 EMA ve 50 EMA’sını devirmek için geri döndü. Böylece, 1.9 trilyon dolara doğru geri dönerken daha geniş piyasa değerine bir itme sağlıyor.

Sonuç olarak Avalanche, Fantom ve ZRX, son dört günde listelerinde çift haneli kazançlar kaydettiler. Boğalar, yakın vadeli EMA’larını artan hacimlerde savunursa, köşede daha güçlü bir iyileşme aşaması gizleniyor olabilir.

Avalanche (AVAX) Analiz

Avalanche, Fantom, ZRX Fiyat Analizi: 05 Mayıs 4

AVAX, Nisan ayı başlarında 101 dolarlık dirençten düşüşün ardından satış baskısını geri kazandı. Satıcılar, aşağı kanal (sarı) rallilerini ikiye katlarken daha taze güç uygulamaya devam ettiler.

AVAX, değerinin %47’sinden fazlasını (2 Nisan’dan itibaren) kaybetti ve 1 Mayıs’ta üç ayın en düşük seviyesine geriledi. Alıcılar, son dört gün içinde %21,6’lık bir ralli çekerken, sonunda 56 dolarlık taban çizgisini savunmak için daldılar. Böylece, AVAX, aşağı kanalının üst sınırını kırarken, 20 EMA’sının  (kırmızı) ve 50 EMA’sının (camgöbeği) üzerine çıktı.

Çoğunlukla, RSI son zamanlarda artan satın alma gücüne karşılık geldi. Endekste 66 seviyeli direnç sert dururken, alıcıların geri çekilmeyi önlemek için 54-60 aralığını sağlamaları gerekecek. 

Fantom (FTM) Analiz

AnalizAvalanche, Fantom, ZRX Fiyat Analizi: 05 Mayıs 5

Geçen ay boyunca, FTM ayıları dayanacak daha düşük zeminler bulmak için bazı hayati noktaları deldi. Uzun vadeli 3,3 dolarlık tavandan düştüğünden beri, alıcılar birden fazla canlanma girişimine rağmen uzun vadeli eğilimi kendi lehlerine yönlendiremediler.

Dijital para birimi, değerinin yaklaşık %61,37’sini (2 Nisan’dan itibaren) kaybetti ve 1 Mayıs’ta sekiz ayın en düşük seviyesine ulaştı. Bollinger Bantlarının alt bandından beklenen bir canlanma, son dört gün içinde FTM’yi yukarı kanallı bir toparlanmaya maruz bıraktı. 0,79$ seviyesinin altındaki herhangi bir geri çekilme, satış eğilimlerini yeniden alevlendirecek ve yukarı kanal arızasını tetikleyecektir. 

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, CMF’nin  yükselişinde yansıtıldığı gibi, son büyümeden sonra para hacimleri yükseldi. 

ZRX Analiz

AnalizAvalanche, Fantom, ZRX Fiyat Analizi: 05 Mayıs 6

ZRX için uzun vadeli anlatı, alıcıların lehine kesin olarak değişmemiş olsa da, boğalar, son birkaç ayda ayıların yeni zeminler bulmasını engelledi.

Ancak satıcılar alt fiyatın son zirvelerini kontrol ederken, ZRX 21 Nisan’da dört ayın en yüksek seviyesinden değerinin yaklaşık %42’sini kaybetti. 20 EMA  kuzeye doğru bir görünüm alırken,  50/200 EMA ile herhangi bir yükseliş geçişi uzun vadeli yörüngesini iyileştirebilir.

ZRX’in RSI’si,  dengenin üzerine çıktıktan sonra iyileşmeler gördü. 62 seviyesinde dirençle karşılaştıktan sonra, endeks artık 54-50 aralığında bir tampon bulmayı hedefleyebilir. Ayrıca, DMI çizgileri güçlü bir boğa momentumu gösteriyordu. Alım baskısındaki muhtemel kolaylık, şu andan itibaren yatırımcıları/tüccarları şaşırtmamalı.

Avalanche, Fantom, ZRX Fiyat Analizi: 05 Mayıs
Enjin Coin (ENJ) 1 Dolara Düştükten Sonra Sırada Ne var?
Avalanche (AVAX) Yatırımcıları Bu Duyurudan Bile Heyecanlanmış Görünmüyor!
Chiliz, Harmony, Loopring Fiyat Analizi: 04 Mayıs
Chainlink (LINK) Yatırımcıları Pozisyon Almadan Önce Bunu Bilmelidir!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Avalanche, Fantom, ZRX Fiyat Analizi: 05 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche, Fantom, ZRX Fiyat Analizi: 05 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!